קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פיצה רומית ביאנקה

פיצה רומית ביאנקה
פיצה רומית ביאנקאן היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 776 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 87 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו מים חמים, ארוגולה התינוק, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 67%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה רומית ביאנקה, פיצה ביאנקה, ו פיצה ביאנקה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה גדולה ומניחים לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח והמלח תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה 2 כוסות קמח נוספות; ממשיכים להוסיף קמח 1 כף בכל פעם (עד 1/2 כוס), תוך ערבוב עד שהבצק יוצא מהקערה אך עדיין דביק. הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולשים בידיים מקומחות קלות. התחל בסטירת הבצק על השיש, מושך אותו לעברך ביד אחת ודוחף אותו ממך ביד השנייה. מקפלים את הבצק בחזרה על עצמו (השתמשו במגרד ספסל או בסכין רחבה כדי לעזור לגרד את הבצק מהמשטח). חזור על הפעולה עד שיהיה קל יותר לטפל, בערך 10 פעמים. מסיימים ללוש כרגיל עד שהבצק חלק, אלסטי ורך, אך מעט דביק, כ -10 דקות. מעצבים את הבצק לכדור ומעבירים לקערה משומנת קלות; הופכים לציפוי. מכסים בניילון ומניחים לתפוח במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו, כ -3 שעות. לחץ עליו עם האצבע כדי לראות אם זה נעשה; כניסה צריכה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מכינים את הפחם במתנע ארובה (מאפשרים לפחם להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור) ומוסיפים לגריל, ויוצרים אש דו-מפלסית על ידי פיזור הגחלים מעל מחצית תחתית הגריל, עורמים אותם בתלולית בגובה 3 בריקטים, ומשאירים את החצי השני ללא גחלים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים בעדינות את הבצק מהקערה ומחלקים ל -4 חלקים. מעצבים את החלקים לסיבובים ונותנים להם לנוח על תבנית, מכוסה במגבת צד נקייה, למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מותחים ומעצבים כל פיסת בצק למלבן גדול או עיגול על משטח ישר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
מברישים את החלק העליון של כל אחד במעט שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מניחים על הגריל ישירות מעל הגחלים, משומנים בצד למטה, וצולים עד להזהבה קלה, בערך 1 דקה. להתהפך גריל עבור 1 דקה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים מהגריל ומסדרים את הטלג ' יו מעל. ואז דולפים על מעט ריקוטה ומפזרים פרמיג 'אנו-רג' יאנו. חוזרים לגריל בצד הנגדי (לצלייה עקיפה). מכסים וצולים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מעל כל פיצה עם הארוגולה ומזלפים שמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.