קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פיצה רומית ביאנקה

פיצה רומית ביאנקה
פיצה רומית ביאנקאן היא מנה עיקרית ים תיכונית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 776 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 87 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו מים חמים, ארוגולה התינוק, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 67%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה רומית ביאנקה, פיצה ביאנקה, ו פיצה ביאנקה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את השמרים במים חמים בקערה גדולה ומניחים לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח והמלח תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה 2 כוסות קמח נוספות; ממשיכים להוסיף קמח 1 כף בכל פעם (עד 1/2 כוס), תוך ערבוב עד שהבצק יוצא מהקערה אך עדיין דביק. הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולשים בידיים מקומחות קלות. התחל בסטירת הבצק על השיש, מושך אותו לעברך ביד אחת ודוחף אותו ממך ביד השנייה. מקפלים את הבצק בחזרה על עצמו (השתמשו במגרד ספסל או בסכין רחבה כדי לעזור לגרד את הבצק מהמשטח). חזור על הפעולה עד שיהיה קל יותר לטפל, בערך 10 פעמים. מסיימים ללוש כרגיל עד שהבצק חלק, אלסטי ורך, אך מעט דביק, כ -10 דקות. מעצבים את הבצק לכדור ומעבירים לקערה משומנת קלות; הופכים לציפוי. מכסים בניילון ומניחים לתפוח במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו, כ -3 שעות. לחץ עליו עם האצבע כדי לראות אם זה נעשה; כניסה צריכה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מכינים את הפחם במתנע ארובה (מאפשרים לפחם להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור) ומוסיפים לגריל, ויוצרים אש דו-מפלסית על ידי פיזור הגחלים מעל מחצית תחתית הגריל, עורמים אותם בתלולית בגובה 3 בריקטים, ומשאירים את החצי השני ללא גחלים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים בעדינות את הבצק מהקערה ומחלקים ל -4 חלקים. מעצבים את החלקים לסיבובים ונותנים להם לנוח על תבנית, מכוסה במגבת צד נקייה, למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מותחים ומעצבים כל פיסת בצק למלבן גדול או עיגול על משטח ישר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מברישים את החלק העליון של כל אחד במעט שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
מניחים על הגריל ישירות מעל הגחלים, משומנים בצד למטה, וצולים עד להזהבה קלה, בערך 1 דקה. להתהפך גריל עבור 1 דקה יותר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מוציאים מהגריל ומסדרים את הטלג ' יו מעל. ואז דולפים על מעט ריקוטה ומפזרים פרמיג 'אנו-רג' יאנו. חוזרים לגריל בצד הנגדי (לצלייה עקיפה). מכסים וצולים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מעל כל פיצה עם הארוגולה ומזלפים שמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.