קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פיצה רוסטיקה עם סרפד פראי

פיצה רוסטיקה עם סרפד פראי
המתכון פיצה רוסטיקה עם סרפד בר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת פקורינו רומנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פודינג מלוח עם סרפדים פראיים, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה.

הוראות

1
מקלפים עורות חיצוניים מנורת שום, משאירים ציפורן מחוברת.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2
תחתוך את הרבע העליון של הנורה.
3
מניחים את הנורה, לחתוך בצד, על פיסת נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
טפטוף עם 1 כף שמן, ואת חותם לסכל בחוזקה על שום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד רך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הסר מהתנור; מגניב. לגרוף את עיסת שום, מחית, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מחממים תנור ל 450 עם אבן פיצה על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
עלי סרפד בלאנש במים רותחים מומלחים 1 דקה, לנקז, ולצלול לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר עלי סרפד ממים, סוחט עודף, ולהניח בצד. (אם משתמשים בתרד, מניחים בקערה בטוחה במיקרוגל, וחום ב 3 דקות גבוהות. תניח בצד.)
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מפזרים על פני השטח קמח סולת, ומגלגלים בצק פיצה למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
בצק מורח עם מחית שום (שום לא יכסה את כל המשטח); מפזרים פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מפזרים פקורינו רומנו וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
13
בערך קוצצים סרפדים, ומתפשטים על קורנית.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
14
מפזרים מוצרלה, פרובולונה, פונטינה באופן שווה על פיצה. בזהירות להחליק פיצה על האבן שחומם מראש; אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלה ופריך. פרוסה, וטפטוף עם שמן זית כתית מעולה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.