קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פיצה רוסטיקה עם סרפד פראי

פיצה רוסטיקה עם סרפד פראי
המתכון פיצה רוסטיקה עם סרפד בר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת פקורינו רומנו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פודינג מלוח עם סרפדים פראיים, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה.

הוראות

1
מקלפים עורות חיצוניים מנורת שום, משאירים ציפורן מחוברת.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
תחתוך את הרבע העליון של הנורה.
3
מניחים את הנורה, לחתוך בצד, על פיסת נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
טפטוף עם 1 כף שמן, ואת חותם לסכל בחוזקה על שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד רך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור; מגניב. לגרוף את עיסת שום, מחית, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים תנור ל 450 עם אבן פיצה על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
עלי סרפד בלאנש במים רותחים מומלחים 1 דקה, לנקז, ולצלול לתוך מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
הסר עלי סרפד ממים, סוחט עודף, ולהניח בצד. (אם משתמשים בתרד, מניחים בקערה בטוחה במיקרוגל, וחום ב 3 דקות גבוהות. תניח בצד.)
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מפזרים על פני השטח קמח סולת, ומגלגלים בצק פיצה למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
בצק מורח עם מחית שום (שום לא יכסה את כל המשטח); מפזרים פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מפזרים פקורינו רומנו וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
בערך קוצצים סרפדים, ומתפשטים על קורנית.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מפזרים מוצרלה, פרובולונה, פונטינה באופן שווה על פיצה. בזהירות להחליק פיצה על האבן שחומם מראש; אופים 6 עד 8 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלה ופריך. פרוסה, וטפטוף עם שמן זית כתית מעולה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.