פיצה של אוהבי בשר
המתכון פיצה המאהב של בשר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מוצרלה חלקית רזה, טימין, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצה של אוהבי בשר, פיצה של אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם רדיד. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד למכרז, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים עגבניות רסק עגבניות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה ומלפפון, על 10 דקות.
מוסיפים טורקיה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות ושוברים כל גושים גדולים עם כף, עד שרוב הנוזל התאדה, 10 עד 15 דקות. מערבבים טימין ומתבלים במלח ופלפל.
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל פיתה במחצית אופקית.
מקום סיבובים, לחתוך את הצד, על גיליונות אפייה. מחלקים תערובת טורקיה בין סיבובים (כ 1/2 כוס כל) ומפזרים מוצרלה ופרמזן, אם תרצה.
אופים עד הגבינה נמסה פיצות משחימים קלות, 12 עד 15 דקות.