המתכון פיצה המאהב של בשר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מוצרלה חלקית רזה, טימין, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצה של אוהבי בשר, פיצה של אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם רדיד. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ומטוגנים עד למכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים עגבניות רסק עגבניות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה ומלפפון, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
5
מוסיפים טורקיה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות ושוברים כל גושים גדולים עם כף, עד שרוב הנוזל התאדה, 10 עד 15 דקות. מערבבים טימין ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל פיתה במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מקום סיבובים, לחתוך את הצד, על גיליונות אפייה. מחלקים תערובת טורקיה בין סיבובים (כ 1/2 כוס כל) ומפזרים מוצרלה ופרמזן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים עד הגבינה נמסה פיצות משחימים קלות, 12 עד 15 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.