פיצה תוצרת בית פילדלפיה עגבניות בסגנון פאי
גשו לסופר וקנו שאלוט, גבינת פקורינו רומנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, פילדלפיה-גלידת Vanillan בסגנון, ו גלידת Vanillan, פילדלפיה-סגנון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק.
מוסיפים שמן זית ומים. ללוש במהירות נמוכה רק עד הבצק מגיע יחד, על 3 דקות.
תן לבצק לנוח 10 דקות, ואז ללוש פעם נוספת במהירות נמוכה במשך 10 דקות. הבצק צריך למשוך מן הצדדים של הקערה אבל מקל לתחתית.
הסר וו בצק, לכסות את החלק העליון של קערת ערבוב בחוזקה עם ניילון נצמד, ולתת לעלות במקרר לפחות 8 שעות ועד 2
מחממים שמן זית וחמאה בסיר בינוני על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים פתיתי שום, אורגנו ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך וריחני, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, סוכר ושאלוט שלמה. מביאים לרתיחה חשופה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עשיר ועבה, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. אפשר להתקרר במקרר בעוד הבצק עולה.
שעתיים לפני האפייה, להסיר בצק מהמקרר. בנדיבות משמנים את החלק הפנימי של תבנית אפייה בגודל 13 על 18 אינץ ' (בערך 3 כפות). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. טופס לתוך כדור שטוח ולהעביר גיליון אפייה. באמצעות הידיים, מעיל את הכדור מכל הצדדים עם שמן זית. באופן רופף לכסות את גיליון האפייה עם פלסטיק ולתת לבצק לעלות במקום חם במשך 1 שעה. הבצק צריך להתפשט .
בזהירות למתוח ולדחוף את הבצק לתוך הפינות והקצוות של המחבת. לכסות באופן רופף, ולתת לעלות במשך 1 שעה יותר. בינתיים, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי העליון וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. כאשר הבצק עלה, מרכז העגינה בעדינות עם קצות האצבעות והשתמשו בידכם כדי ליצור רכס ריסן ברוחב של כ-1 אינץ ' מסביב לקצה.
מורחים רוטב בנדיבות על הבצק, ומשאירים את הקצה המורם של 1 אינץ ' לא רטוב.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב בהיר פריך, על 20 דקות בסך הכל, מחבת סיבוב פעם וחצי דרך אפייה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות.
מפזרים עם גבינת רומנו, לחתוך לפרוסות, ומגישים.