קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

פיצה תוצרת בית פילדלפיה עגבניות בסגנון פאי

פיצה תוצרת בית פילדלפיה עגבניות בסגנון פאי
גשו לסופר וקנו שאלוט, גבינת פקורינו רומנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, פילדלפיה-גלידת Vanillan בסגנון, ו גלידת Vanillan, פילדלפיה-סגנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים שמן זית ומים. ללוש במהירות נמוכה רק עד הבצק מגיע יחד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
תן לבצק לנוח 10 דקות, ואז ללוש פעם נוספת במהירות נמוכה במשך 10 דקות. הבצק צריך למשוך מן הצדדים של הקערה אבל מקל לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר וו בצק, לכסות את החלק העליון של קערת ערבוב בחוזקה עם ניילון נצמד, ולתת לעלות במקרר לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מחממים שמן זית וחמאה בסיר בינוני על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים פתיתי שום, אורגנו ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
מוסיפים עגבניות, סוכר ושאלוט שלמה. מביאים לרתיחה חשופה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עשיר ועבה, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. אפשר להתקרר במקרר בעוד הבצק עולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
שעתיים לפני האפייה, להסיר בצק מהמקרר. בנדיבות משמנים את החלק הפנימי של תבנית אפייה בגודל 13 על 18 אינץ ' (בערך 3 כפות). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. טופס לתוך כדור שטוח ולהעביר גיליון אפייה. באמצעות הידיים, מעיל את הכדור מכל הצדדים עם שמן זית. באופן רופף לכסות את גיליון האפייה עם פלסטיק ולתת לבצק לעלות במקום חם במשך 1 שעה. הבצק צריך להתפשט .
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בזהירות למתוח ולדחוף את הבצק לתוך הפינות והקצוות של המחבת. לכסות באופן רופף, ולתת לעלות במשך 1 שעה יותר. בינתיים, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי העליון וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. כאשר הבצק עלה, מרכז העגינה בעדינות עם קצות האצבעות והשתמשו בידכם כדי ליצור רכס ריסן ברוחב של כ-1 אינץ ' מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מורחים רוטב בנדיבות על הבצק, ומשאירים את הקצה המורם של 1 אינץ ' לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
אופים עד הקצוות הם חום זהוב בהיר פריך, על 20 דקות בסך הכל, מחבת סיבוב פעם וחצי דרך אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מפזרים עם גבינת רומנו, לחתוך לפרוסות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום