קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

פיצה תוצרת בית פילדלפיה עגבניות בסגנון פאי

פיצה תוצרת בית פילדלפיה עגבניות בסגנון פאי
גשו לסופר וקנו שאלוט, גבינת פקורינו רומנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, פילדלפיה-גלידת Vanillan בסגנון, ו גלידת Vanillan, פילדלפיה-סגנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים שמן זית ומים. ללוש במהירות נמוכה רק עד הבצק מגיע יחד, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
תן לבצק לנוח 10 דקות, ואז ללוש פעם נוספת במהירות נמוכה במשך 10 דקות. הבצק צריך למשוך מן הצדדים של הקערה אבל מקל לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר וו בצק, לכסות את החלק העליון של קערת ערבוב בחוזקה עם ניילון נצמד, ולתת לעלות במקרר לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
מחממים שמן זית וחמאה בסיר בינוני על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים פתיתי שום, אורגנו ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מוסיפים עגבניות, סוכר ושאלוט שלמה. מביאים לרתיחה חשופה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עשיר ועבה, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. אפשר להתקרר במקרר בעוד הבצק עולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
שעתיים לפני האפייה, להסיר בצק מהמקרר. בנדיבות משמנים את החלק הפנימי של תבנית אפייה בגודל 13 על 18 אינץ ' (בערך 3 כפות). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. טופס לתוך כדור שטוח ולהעביר גיליון אפייה. באמצעות הידיים, מעיל את הכדור מכל הצדדים עם שמן זית. באופן רופף לכסות את גיליון האפייה עם פלסטיק ולתת לבצק לעלות במקום חם במשך 1 שעה. הבצק צריך להתפשט .
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
בזהירות למתוח ולדחוף את הבצק לתוך הפינות והקצוות של המחבת. לכסות באופן רופף, ולתת לעלות במשך 1 שעה יותר. בינתיים, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי העליון וחיממו מראש את התנור ל-450 ° F. כאשר הבצק עלה, מרכז העגינה בעדינות עם קצות האצבעות והשתמשו בידכם כדי ליצור רכס ריסן ברוחב של כ-1 אינץ ' מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מורחים רוטב בנדיבות על הבצק, ומשאירים את הקצה המורם של 1 אינץ ' לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
אופים עד הקצוות הם חום זהוב בהיר פריך, על 20 דקות בסך הכל, מחבת סיבוב פעם וחצי דרך אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מפזרים עם גבינת רומנו, לחתוך לפרוסות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום