קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פיצה תפוחי אדמה

פיצה תפוחי אדמה
פיצה תפוחי אדמה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 85 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בזיליקום, קליפת פיצה, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, ו פיצה תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים היטב ומייבשים עם מגבות נייר. (תפוחי אדמה חייבים להיות יבשים אחרת הם ירטיבו את קליפת הפיצה.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים את קליפת הפיצה על תבנית האפייה המשומנת ומכסים קלות ברוטב עגבניות. מסדרים את תפוחי האדמה בצורה אחידה סביב הפיצה ומפזרים בצל מוקפץ, בזיליקום קצוץ, רוזמרין, גבינה, פלפל אדום כתוש וזיתי קלמטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חותכים ל 8 טריזים ומגישים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל
מואט ושנדון אימפריאל
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר. ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים). החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.