פיצה תפוחי אדמה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה תפוחי אדמה בבית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 31 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 416 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $1.94 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו מרק גבינת צ'דר מרוכזת, גבינת צ'דר, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , וזה טוב. פיצה שטוחה תפוחי אדמה ובצל מקורמל , פיצה ביתית עם בצק דק + פסטו + תפוח אדמה , ופיצה בטטה, נקניק ובצל מקורמל דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בכלי קטן המתאים למיקרוגל; להוסיף מים. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 10 דקות או עד לריכוך; לְנַקֵז.
שכבות פרוסות תפוחי אדמה באופן שווה על 7-1/2-in. מחבת פיצה מצופה בתרסיס בישול; לְהַפְרִישׁ.
במחבת, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה מרק וחלב.
יוצקים על תפוחי אדמה. מעל עם רוטב פיצה וגבינות.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.