פיצה תרד ובצל
פיצה תרד ובצל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שיני שום, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: בצל מקורמל, פיצה תרד ובייקון, פיצה תרד, גבינה, בצל ופלפל, ו תרד, בצל מקורמל, ופיצת בייקון.
הוראות
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, 30 דקות.
מניחים תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד מתרכך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות, 1 כף אורגנו, פלפל, ומלח; מבשלים 4 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה, ערבוב תערובת מדי פעם.
מגלגלים בצק למעגל של 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות; חודרים את כל המשטח בחופשיות בעזרת מזלג. בזהירות למקם את הבצק על תבנית אפייה שחומם מראש.
מורחים תערובת עגבניות באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם בצל וגבינות.
אופים ב 500 במשך 12 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא השחמה קלות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף תרד; לטגן 2 דקות או עד wilts תרד. פיצה למעלה עם הנותרים 1 כף אורגנו ותרד.