קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פיצה תרד ופטריות בגריל

פיצה תרד ופטריות בגריל
פיצה תרד ופטריות בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך רוטב פיצה, פטריות, פיצה קרום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו נגיסות פיצה פטריות תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
גזור גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד חובה; מניחים על גיליון עוגיות גדול. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. פרוס בצק על נייר מרוסס. החל במרכז, לחץ את הבצק לתוך מלבן 14x10 אינץ'. ריסוס בצק עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
הפוך בצק מלבן ישירות על מתלה גריל; לקלף את רדיד ולהחזיר לסדין עוגיות, מרוסס בצד למעלה. קוק שנחשף על גריל גז מעל חום בינוני-נמוך או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוני-נמוך 2 עד 4 דקות או עד התחתונה הוא חום זהוב. (Watch בזהירות כדי למנוע שריפה.) עם טרנר פנקייק מתכת רחב, להפוך את הקרום מעל. לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד התחתון מוגדר אבל לא חום. בזהירות להסיר מן הגריל; מקום משחימים בצד על נייר. סגור גריל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
קרום העליון באופן שווה עם רוטב פיצה, תרד ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
מפזרים גבינה. תחליקי פיצה מנייר כסף על גריל. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 6 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.