פיצה תרד ופטריות בגריל
פיצה תרד ופטריות בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך רוטב פיצה, פטריות, פיצה קרום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו נגיסות פיצה פטריות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
גזור גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד חובה; מניחים על גיליון עוגיות גדול. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. פרוס בצק על נייר מרוסס. החל במרכז, לחץ את הבצק לתוך מלבן 14x10 אינץ'. ריסוס בצק עם ספריי בישול.
הפוך בצק מלבן ישירות על מתלה גריל; לקלף את רדיד ולהחזיר לסדין עוגיות, מרוסס בצד למעלה. קוק שנחשף על גריל גז מעל חום בינוני-נמוך או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוני-נמוך 2 עד 4 דקות או עד התחתונה הוא חום זהוב. (Watch בזהירות כדי למנוע שריפה.) עם טרנר פנקייק מתכת רחב, להפוך את הקרום מעל. לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד התחתון מוגדר אבל לא חום. בזהירות להסיר מן הגריל; מקום משחימים בצד על נייר. סגור גריל.
קרום העליון באופן שווה עם רוטב פיצה, תרד ופטריות.
מפזרים גבינה. תחליקי פיצה מנייר כסף על גריל. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 6 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.