קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים

פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת עזים קלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים, אפרסק, פרושוטו ופיצת גבינת עיזים, ו אפרסק, פרושוטו + גבינת עיזים Crostini.

הוראות

1
מערבבים שמרים וסוכר לתוך מים עד מומס ולתת לעמוד 5 דקות, או עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה ולהוסיף תערובת שמרים, ערבוב עד צורות הבצק. ללוש בצק על משטח מקומח 5 דקות. לשים בקערה גדולה משומנת ולהפוך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
בעוד הבצק עולה, לשים פיצה אבן בעמדה הנמוכה ביותר של תנור (על רצפת התנור אם גז, עמדת המתלה הנמוכה ביותר אם חשמלי; להסיר מדפים אחרים בכל מקרה) וחימום תנור להגדרה הגבוהה ביותר (500-550°F; לאפשר כ 1 שעה לחמם עם אבן).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
רבע בצק על משטח מקומח ואבק עם קמח. צורה למתוח 2 חתיכות של בצק לתוך 7-על ידי 5 אינץ ' אליפסות (לשמור על הבצק שנותר מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2
מפזרים קליפת בייקר בנדיבות עם קמח ולהעביר בזהירות אליפסות אליו. לקלף אידיוט; אם מקלות בצק, להרים אותו ומפזרים קמח מתחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1
עבודה במהירות, מברשת אליפסות עם קצת שמן העליון כל אחד עם רבע אפרסקים, פרושוטו, גבינה, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות. כאשר קצה הפיצה הראשונה נוגע באבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצות לחלוטין לאבן (לא להעביר פיצות).
3
אופים עד פריך וזהב, 6 עד 8 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצות כדי להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
צורה, העליון, ואופים 2 פיצות יותר באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
טפטוף נשאר שמן על פיצות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'