קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים

פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת עזים קלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים, אפרסק, פרושוטו ופיצת גבינת עיזים, ו אפרסק, פרושוטו + גבינת עיזים Crostini.

הוראות

1
מערבבים שמרים וסוכר לתוך מים עד מומס ולתת לעמוד 5 דקות, או עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה ולהוסיף תערובת שמרים, ערבוב עד צורות הבצק. ללוש בצק על משטח מקומח 5 דקות. לשים בקערה גדולה משומנת ולהפוך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בעוד הבצק עולה, לשים פיצה אבן בעמדה הנמוכה ביותר של תנור (על רצפת התנור אם גז, עמדת המתלה הנמוכה ביותר אם חשמלי; להסיר מדפים אחרים בכל מקרה) וחימום תנור להגדרה הגבוהה ביותר (500-550°F; לאפשר כ 1 שעה לחמם עם אבן).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
רבע בצק על משטח מקומח ואבק עם קמח. צורה למתוח 2 חתיכות של בצק לתוך 7-על ידי 5 אינץ ' אליפסות (לשמור על הבצק שנותר מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
מפזרים קליפת בייקר בנדיבות עם קמח ולהעביר בזהירות אליפסות אליו. לקלף אידיוט; אם מקלות בצק, להרים אותו ומפזרים קמח מתחת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1
עבודה במהירות, מברשת אליפסות עם קצת שמן העליון כל אחד עם רבע אפרסקים, פרושוטו, גבינה, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות. כאשר קצה הפיצה הראשונה נוגע באבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצות לחלוטין לאבן (לא להעביר פיצות).
3
אופים עד פריך וזהב, 6 עד 8 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצות כדי להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
צורה, העליון, ואופים 2 פיצות יותר באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
טפטוף נשאר שמן על פיצות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה