פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת עזים קלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצות אפרסק, פרושוטו וגבינת עזים, אפרסק, פרושוטו ופיצת גבינת עיזים, ו אפרסק, פרושוטו + גבינת עיזים Crostini.
הוראות
מערבבים שמרים וסוכר לתוך מים עד מומס ולתת לעמוד 5 דקות, או עד קצף.
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה ולהוסיף תערובת שמרים, ערבוב עד צורות הבצק. ללוש בצק על משטח מקומח 5 דקות. לשים בקערה גדולה משומנת ולהפוך למעיל.
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות.
בעוד הבצק עולה, לשים פיצה אבן בעמדה הנמוכה ביותר של תנור (על רצפת התנור אם גז, עמדת המתלה הנמוכה ביותר אם חשמלי; להסיר מדפים אחרים בכל מקרה) וחימום תנור להגדרה הגבוהה ביותר (500-550°F; לאפשר כ 1 שעה לחמם עם אבן).
רבע בצק על משטח מקומח ואבק עם קמח. צורה למתוח 2 חתיכות של בצק לתוך 7-על ידי 5 אינץ ' אליפסות (לשמור על הבצק שנותר מכוסה).
מפזרים קליפת בייקר בנדיבות עם קמח ולהעביר בזהירות אליפסות אליו. לקלף אידיוט; אם מקלות בצק, להרים אותו ומפזרים קמח מתחת.
עבודה במהירות, מברשת אליפסות עם קצת שמן העליון כל אחד עם רבע אפרסקים, פרושוטו, גבינה, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות. כאשר קצה הפיצה הראשונה נוגע באבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצות לחלוטין לאבן (לא להעביר פיצות).
אופים עד פריך וזהב, 6 עד 8 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצות כדי להסיר מהתנור.
צורה, העליון, ואופים 2 פיצות יותר באותו אופן.