פיצות חצילים
פיצות חצילים דורשות בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 144 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תרד, פירורי לחם פנקו, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מרהיב של 26%. מתכונים דומים: פיצות חצילים, פיצות חצילים, ו פיצות חצילים קלות.
הוראות
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. טובלים חצילים בקמח, ביצים ואז מצפים בפירורים.
מניחים על ניירות אפייה משומנים; צמרות מעיל עם תרסיס בישול.
אופים בחום של 400 אטומים למשך 15-18 דקות או עד שהם רכים וזהובים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הנקניקיה, הבצל, הפלפל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מסננים ומעבירים לקערה; להתחמם. באותה מחבת הקפיצו פטריות וקישואים בשמן עד שהם רכים. מחזירים נקניק למחבת; מערבבים לאיחוד.
מורחים רוטב ספגטי על סיבובי חצילים. למעלה עם תערובת נקניקיות, תרד וגבינה.
אופים 4-6 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.