קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

פיצות סופרסטה

פיצות סופרסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצות Soppressata. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 986 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, סופרסטה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: פיצה סופרסטה, מקלות גבינה Soppressata, ו ירקות האביב עם Soppressatan ואשכוליות.

הוראות

1
הפוך את הבצק: לשים 2 1/4 כוסות חם (100 מעלות F) מים בכוס מדידה גדולה; מערבבים בשמרים להתמוסס, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר ושמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
בואו לעמוד עד מבעבע, 3 עד 5 דקות.
3
שלב 5 כוסות קמח 2 כפיות מלח במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה, מוסיפים קצת יותר קמח או מים, במידת הצורך, עד כדור מחוספס, דביק של בצק צורות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
5
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן לערבב על בינוני נמוך עד כבר לא דביק, על 1 יותר דקה.
6
מעבירים את הבצק למשטח משומן ולשים בידיים משומנות עד חלקה, כ -10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
תן לנוח 5 דקות, ואז ללוש בקצרה שוב ולהעביר לקערה משומנת. מכסים בניילון נצמד; מקררים לפחות 8 שעות או לילה. מחלקים את הבצק לתוך 4 כדורים, אבק עם קמח לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
8
בואו לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ביצוע הפיצות.
9
הפוך את הרוטב: לרסק את העגבניות בקערה באמצעות הידיים. מערבבים בשמן זית, שום, 1 1/2 כפיות מלח אורגנו. לכסות ולתת לעמוד 2 שעות. מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על מדף התנור הנמוך ביותר; מחממים עד 500 מעלות f לפחות 30 דקות. למתוח כל כדור בצק לתוך סיבוב 12 עד 14 אינץ ' על גיליונות בודדים של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
שוםשום
בצקבצק
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
קערהקערה
תנורתנור
10
תן לנוח 15 דקות.
11
הסר וזרוק את השום מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
רוטברוטב
12
מורחים שכבה דקה של רוטב על כל פיצה, עוזב גבול. למעלה עם רבע כל מוצרלה, פרמזן, פלפל דובדבן, סופרסטה ורדיקיו; טפטוף עם שמן זית. החלק 1 פיצה (על הקלף) על קליפת פיצה או על תבנית אפייה הפוכה אחרת, ולאחר מכן להחליק על האבן החמה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
מוצרלהמוצרלה
שמן זיתשמן זית
רדיקיו.רדיקיו.
פרמזןפרמזן
פלפליםפלפלים
דובדבניםדובדבנים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
אופים עד הקרום חום, 12 עד 15 דקות. למעלה עם אורגנו. אני חוזר להכין עוד 3 פיצות. צילום: Con Poulos
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור