פיצות פורטבלו פפרוני
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, אם יש לכם ארבע גבינות, רוטב פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצות פפרוני מקסיקניות, פיצות צמחוניות פפרוני, ו פיצות פפרוני מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור 204°. Stem 6 (5 אינץ') פטריות פורטובלו לגרד זימים עם כף.
מברשת 1 1/2 כף. שמן זית על פטריות.
מניחים על תבנית אפייה גדולה, משולשת, צד חלול כלפי מעלה.
אופים במשך 10 דקות ולהסיר מהתנור. תשאירי את התנור דולק.)
באמצעות מגבות נייר, כתם לחות עודפת מחללי פטריות ועונה עם מלח ופלפל.
מורחים 1 כף. רוטב פיצה צונן בחלל של כל פטרייה. לחלק 2 עוז. פפרוני הודו פרוס ופלפל ירוק 1, זרע פרוס דק, באופן שווה בין כובעי פטריות. למעלה כל אחד עם 1/4 כוס מגורר תערובת איטלקית ארבע גבינה.
להחזיר פטריות לתנור ואופים עד הגבינה מבעבעת, על 10 דקות.