פיצות פירות בודדות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצות פירות בודדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1305 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם אבקת אפייה, פרי קיווי, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פיצות בודדות, פיצות אישיות קלות, ו פיצות בייקון וביצה בודדות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור קרום העוגיות: מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה גדולה, שמנת חמאה, סוכר, גרידת תפוזים וניל ביסודיות.
מוסיפים את הביצים ומכים עד אור ורך.
מוסיפים את החלב ומערבבים.
בקערה בינונית, לנפות יחד את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח). ואז למזג את זה לתוך תערובת הקרם. לעטוף בניילון נצמד ולשטח לתוך דיסק, ולאחר מכן לקרר במשך 1 שעה (או להקפיא במשך 20 דקות).
מרדדים את הבצק לתוך מלבן אחד גדול. לאחר מכן, באמצעות חותך 4 1/2 אינץ', לחתוך עיגולים של בצק.
אופים עד בצק העוגיות מבושל וזהוב חום,אבל לא פריך מדי, 8 עד 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
לציפוי: באמצעות מיקסר עם מצורף מקציף, מקציפים יחד את קרם מרשמלו וגבינת שמנת עד אור.
מגישים את הקרום מקורר עם תערובת קרם מגש של פירות.
בואו כולם לבנות פיצה משלהם על ידי הפצת תערובת הקרם על הקרום ולאחר מכן לקשט עם כמה פירות ככל הרצוי!