פיצצ'י עם ירקות האביב
Pizzichi עם ירקות האביב נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 191 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, ציר עוף, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ירקות קלויים באביב עם נקניק עוף, ירקות קלויים באביב W / נקניק עוף, ו ספגטי בזיליקום לימון מחיטה מלאה עם ירקות באביב.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. לטבול אספרגוס ו שעועית ירוקה במים 12 דקות או עד ירוק בהיר.
הסר עם כפית מחוררת; מניחים ירקות במגבת כדי להתחמם. להביא מים לרתיחה; להוסיף פסטה. לבשל 14 דקות או עד אל דנטה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון; מבשלים 34 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות. להפריש; להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים בצל; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות או עד שקוף.
להוסיף ציר עוף; להעלות את החום גבוה. לבשל 23 דקות או עד המניה צמצמה בחצי.
הוסף אספרגוס שמור, שעועית ירוקה, בייקון טורקיה; לבשל 1 דקה או עד מחומם דרך. לזרוק עם פסטה.
מוסיפים גבינה ושני שלישים מנטה, וזורקים לשלב.
מעבירים למגש הגשה, ומקשטים עם מנטה שנותרה.