זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת מוצרלה, פיצה קלאסית קרום, בורבון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פיצת בורבון עוף בגריל, עוף בורבון בגריל, ו עוף בגריל מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
גז חום או גריל פחם. בסיר קטן, מערבבים יחד רוטב ברביקיו, ויסקי, צ 'יפוטלה צ' ילה ושום.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. מכסים גריל; לבשל 15 עד 20 דקות, מפנה פעם אחת צחצוח לעתים קרובות עם רוטב שנותר, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מיץ
רוטב
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר עוף לצלחת; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. בקערה בינונית, מערבבים עוף קצוץ עם 2 כפות של רוטב ברביקיו שמורות. השליכו את כל שאר הרוטב המשמש לצחצוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
עוף שלם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
תנור חום ל 425°f. ספריי 15x10 אינץ ' גיליון עוגיות עם ספריי בישול. בצק פתוח על גיליון עוגיות; החל מהמרכז, לחץ על הבצק לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
מחבת
6
מברשת קרום עם הנותרים 3 כפות שמורות רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
קרום
7
מפזרים 1/4 כוס הגבינה; למעלה עם עוף, פלפל, בצל, בייקון הנותרים 1 3/4 כוסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עוף שלם
גבינה
בייקון
בצל
8
אופים 15 עד 18 דקות או עד הקצוות הם השחמה גבינה מותכת.