קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

פיצת בצל ונקניקיות

פיצת בצל ונקניקיות
פיצה בצל ונקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת מוצרלה, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נקניק, פלפל ופיצת בצל, פיצת נקניק, פלפל ובצל, ו פיצה בצל ופלפל נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר נקניק מן התרמילים נקניק לטגן ב 2 כפות שמן זית עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2
מסננים כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר ממחבת ולהניח בצד. במחבת, חום 3 כפות שמן זית, מוסיפים בצל, שום ערבוב לטגן עד בצל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל ופלפל אדום לפי הטעם. מבשלים על 5 דקות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מערבבים יחד את הנקניק והבצל וזיתים קצוצים. לחם קלוי קל תחת מטאטא. למעלה עם תערובת נקניק ומפזרים מוצרלה מגוררת על כל. לצלות על 3 דקות תחת broiler עד גבינה נמסה. צפה בזהירות עם דלת תנור פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר מטאטא, לחתוך ולהגיש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)