פיצת בצל ונקניקיות
פיצה בצל ונקניקיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת מוצרלה, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נקניק, פלפל ופיצת בצל, פיצת נקניק, פלפל ובצל, ו פיצה בצל ופלפל נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
הסר נקניק מן התרמילים נקניק לטגן ב 2 כפות שמן זית עד השחמה.
מסננים כדי להסיר עודפי שמן.
הסר ממחבת ולהניח בצד. במחבת, חום 3 כפות שמן זית, מוסיפים בצל, שום ערבוב לטגן עד בצל לנבול.
מוסיפים רוטב עגבניות, מלח, פלפל ופלפל אדום לפי הטעם. מבשלים על 5 דקות על נמוך.
מערבבים יחד את הנקניק והבצל וזיתים קצוצים. לחם קלוי קל תחת מטאטא. למעלה עם תערובת נקניק ומפזרים מוצרלה מגוררת על כל. לצלות על 3 דקות תחת broiler עד גבינה נמסה. צפה בזהירות עם דלת תנור פתוחה.