פיצה בשר עם רוטב אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 78 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 2170 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמרים, קמח לחם, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, פיצה אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני גבוה וסוגרים את המכסה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
תן לגריל להתחמם במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מפזרים את משטח העבודה שלך עם קמח. שטחו את הבצק פיצה תוצרת בית עם הידיים והשתמשו בקצות האצבעות סביב הקצוות כדי להגדיר את הקרום. לשטח את המרכז ולמתוח את הפיצה לסיבוב 12 אינץ ' תוך כדי סיבוב. אתה יכול לזרוק אותו לאוויר כדי לקבל מתיחה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
יש את כל הרטבים שלך, שמן זית, תוספות וכפות להגדיר על מגש הסדינים ליד הגריל שלך. אתה צריך להכין את הכל ומוכן לתזוזה כאשר מכינים פיצות על האש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הפעל צד אחד של הגריל שלך עד בינוני ולשמור את הצד השני של הגריל על בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מניחים את הבצק על הצד הבינוני הגבוה של הגריל במהירות מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
תן לבצק לבשל רק עד שהבצק מוצק בתחתית ויש לו כמה סימני חריכה נחמדים, 1 עד 2 דקות. הפוך את הבצק לצד הקריר של הגריל על ידי שימוש במגש סדין הפוך או בקליפות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מברשת את הצד השני של הבצק עם שמן זית, ולאחר מכן את הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מורחים את הרוטב האדום מהמרכז, משאירים קצה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
מורחים את המוצרלה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את פפרוני, סלאמי ו jalapenos. סגור את הגריל ומבשל עד הגבינה נמסה ואת הקרום מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קייל טרי מגורר
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
הסר עם קליפת פיצה או מגש גיליון.
13
מניחים על קרש חיתוך וחותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
14
מפזרים קצת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
15
מערבבים את השמרים, מים חמים ודבש יחד בתחתית קערה עומדת מיקסר. מערבבים ב 1/2 כוס קמח כל המטרה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
16
מערבבים עד בשילוב.
17
בואו לשבת עד התערובת נראית תוססת וקצף ואת השמרים מופעל, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
18
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. ברגע שהתנור חם, לכבות אותו. תלבושת מיקסר עומד עם וו בצק. שמן קערה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לפצל את הבצק לתוך 2 כדורים בגודל שווה, לכסות עם מגבת תה לח מעט ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
26
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. ברגע חם, להוסיף את השום ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה. במהירות להכות עם אבקת צ ' ילי אדום. מערבבים את העגבניות הכתושות וכמה מלח ופלפל ומבשלים על בינוני נמוך במשך 5 דקות. מתבלים שוב במלח ופלפל, מכבים את החום ומערבבים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.