קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות80
מגזין

פיצת בשר עם רוטב אדום

פיצת בשר עם רוטב אדום
פיצה בשר עם רוטב אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 78 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 2170 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמרים, קמח לחם, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, פיצה אוהבי בשר, ו פיצה של אוהבי בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לחום בינוני גבוה וסוגרים את המכסה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
תן לגריל להתחמם במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מפזרים את משטח העבודה שלך עם קמח. שטחו את הבצק פיצה תוצרת בית עם הידיים והשתמשו בקצות האצבעות סביב הקצוות כדי להגדיר את הקרום. לשטח את המרכז ולמתוח את הפיצה לסיבוב 12 אינץ ' תוך כדי סיבוב. אתה יכול לזרוק אותו לאוויר כדי לקבל מתיחה נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
יש את כל הרטבים שלך, שמן זית, תוספות וכפות להגדיר על מגש הסדינים ליד הגריל שלך. אתה צריך להכין את הכל ומוכן לתזוזה כאשר מכינים פיצות על האש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הפעל צד אחד של הגריל שלך עד בינוני ולשמור את הצד השני של הגריל על בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מניחים את הבצק על הצד הבינוני הגבוה של הגריל במהירות מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
תן לבצק לבשל רק עד שהבצק מוצק בתחתית ויש לו כמה סימני חריכה נחמדים, 1 עד 2 דקות. הפוך את הבצק לצד הקריר של הגריל על ידי שימוש במגש סדין הפוך או בקליפות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מברשת את הצד השני של הבצק עם שמן זית, ולאחר מכן את הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מורחים את הרוטב האדום מהמרכז, משאירים קצה לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
מורחים את המוצרלה, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את פפרוני, סלאמי ו jalapenos. סגור את הגריל ומבשל עד הגבינה נמסה ואת הקרום מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
הסר עם קליפת פיצה או מגש גיליון.
13
מניחים על קרש חיתוך וחותכים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
מפזרים קצת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
15
מערבבים את השמרים, מים חמים ודבש יחד בתחתית קערה עומדת מיקסר. מערבבים ב 1/2 כוס קמח כל המטרה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מערבבים עד בשילוב.
17
בואו לשבת עד התערובת נראית תוססת וקצף ואת השמרים מופעל, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
18
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. ברגע שהתנור חם, לכבות אותו. תלבושת מיקסר עומד עם וו בצק. שמן קערה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הנותרים 3/4 כוסות קמח כל המטרה, קמח לחם ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
הפעל את המיקסר והוסף את המים הקרים ושמן הזית לתערובת השמרים התוססת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
21
מוסיפים את הקמח על ידי חופנים. ללוש במשך 5 דקות עד הבצק מגיע יחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
22
מפזרים קצת קמח על קרש החיתוך שלך ולשים את הבצק ביד לעוד דקה בערך עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
23
מניחים את הבצק בקערה והופכים למעייל את כל הצדדים בשמן. לכסות עם מגבת מטבח ולחכות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
24
אגרוף למטה ולתת לעלות שוב במשך 1 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
25
לפצל את הבצק לתוך 2 כדורים בגודל שווה, לכסות עם מגבת תה לח מעט ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
26
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. ברגע חם, להוסיף את השום ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה. במהירות להכות עם אבקת צ ' ילי אדום. מערבבים את העגבניות הכתושות וכמה מלח ופלפל ומבשלים על בינוני נמוך במשך 5 דקות. מתבלים שוב במלח ופלפל, מכבים את החום ומערבבים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1/4-אונקיה חבילה פעילה שמרים יבשים1/4-אונקיה חבילה פעילה שמרים יבשים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחםקמח לחם794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק2שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, לפיזורקמח לכל מטרה, לפיזור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית ועוד לקערהשמן זית ועוד לקערה2שרימפס וורידיםשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2שרימפס וורידיםפרמזן מגורר טרי, להגשהפרמזן מגורר טרי, להגשה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרוס חלק רזה מוצרלהגרוס חלק רזה מוצרלה57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פפרוני פרוספפרוני פרוס0חתיכות טופי הית' בראבקת צ'ילי אדוםאבקת צ'ילי אדום1חלפיניו אדום, פרוסחלפיניו אדום, פרוס57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלאמי פרוססלאמי פרוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים פושריםמים פושרים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.