פיצת לחם צרפתי
המתכון פיצה לחם צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-42 דקות. מתאים ל-42 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, עלי אורגנו, בשר טחון רזה במיוחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצת לחם צרפתי, פיצת לחם צרפתי, ו פיצת לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום עם בצל במחבת גדולה. בינתיים, לחתוך לחם לרוחב במחצית, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה לאורכו במחצית.
מקום, לחתוך צדדים למעלה, על נייר אפייה מכוסה.
מוסיפים רוטב עגבניות ואורגנו לבשר; מערבבים היטב. מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מורחים על פרוסות לחם, למעלה עם גבינה ובייקון.
אופים 12 דקות. או עד גבינה מותכת.