קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות76
מגזין

פיצת מקרוני וגבינה

פיצת מקרוני וגבינה
אם יש לך רוטיני פסטה, פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, פיצת מקרוני וגבינה, ו פיצה מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומבשלים את rotini al dente.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
3
מסננים ומרססים עם תרסיס שמן זית, מוודאים שהאטריות מצופות היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
4
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
6
הסר את כל אבל 1 כף של טפטוף בייקון ולהוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
7
מוסיף את הבצל, שום ואגוז מוסקט. מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל וטחון עד הבצל לנבול ולהיות שקוף, על 4 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומפזרים בקמח, ערבוב כדי לצפות את הבצל ושום. המשך לבשל עד שיש לך רביכה בלונדינית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
משמשים מיובשים או צימוקים קצוציםמשמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
8
להקציף בחלב עד שיש לך רוטב עבה מספיק כי הוא מצפה את הגב של כף. להתפורר בייקון ולהוסיף חצי לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
9
מערבבים את צ ' דר ומוצרלה. הפעל את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטיםפלפלים אדומים קלויים קצוצים או צנצנת אחת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
10
מוסיפים את הפסטה לרוטב הגבינה ומערבבים למעיל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
11
בקערה קטנה, מוסיפים את פירורי הלחם, פרמזן, עירית ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
12
מוסיפים את שאר הבייקון המתפורר ומוסיפים אותו לקערה, מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
13
לרסס את בצק הפיצה עם תרסיס שמן זית ולמקם לתנור במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
14
הוצא מהתנור והנח אותו.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
15
מורחים את המקרוני והגבינה על הפיצה, נזהרים להשאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
16
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על מקרוני וגבינה ואופים בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
17
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי להגדיר את המקרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)