פיצת מקרוני וגבינה
אם יש לך רוטיני פסטה, פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, פיצת מקרוני וגבינה, ו פיצה מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומבשלים את rotini al dente.
מסננים ומרססים עם תרסיס שמן זית, מוודאים שהאטריות מצופות היטב. תניח בצד.
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון עד פריך.
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת.
הסר את כל אבל 1 כף של טפטוף בייקון ולהוסיף את החמאה.
מוסיף את הבצל, שום ואגוז מוסקט. מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל וטחון עד הבצל לנבול ולהיות שקוף, על 4 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומפזרים בקמח, ערבוב כדי לצפות את הבצל ושום. המשך לבשל עד שיש לך רביכה בלונדינית, על 5 דקות.
להקציף בחלב עד שיש לך רוטב עבה מספיק כי הוא מצפה את הגב של כף. להתפורר בייקון ולהוסיף חצי לרוטב.
מערבבים את צ ' דר ומוצרלה. הפעל את החום לנמוך.
מוסיפים את הפסטה לרוטב הגבינה ומערבבים למעיל. כסה וחמם.
בקערה קטנה, מוסיפים את פירורי הלחם, פרמזן, עירית ושמן זית.
מוסיפים את שאר הבייקון המתפורר ומוסיפים אותו לקערה, מערבבים היטב לשלב.
לרסס את בצק הפיצה עם תרסיס שמן זית ולמקם לתנור במשך 7 דקות.
מורחים את המקרוני והגבינה על הפיצה, נזהרים להשאיר גבול 1 אינץ'.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על מקרוני וגבינה ואופים בתנור במשך 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי להגדיר את המקרוני וגבינה.