פיצת עוף בגריל ביסטרו
פיצה עוף בגריל ביסטרו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם עגבניות שזיף, גבינת פטה עגבניות ובזיליקום, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט ביסטרו בגריל, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו ביסטרו אפרוח.
הוראות
לבצק לפרוש, ולמקם על גיליון 18 - x 12 אינץ משומן קלות של רדיד אלומיניום חובה כבדה. החל במרכז, לחץ על הבצק עם הידיים כדי ליצור מלבן 13-x 9 אינץ'.
מברשת בצק באופן שווה עם שמן זית.
הפוך בצק על סבכת בישול גריל; לקלף רדיד. גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני (300 עד 35
2 עד 3 דקות או עד תחתית הבצק הוא חום זהוב. הפוך את הבצק, וגריל, מכוסה במכסה גריל, 1 עד 2 דקות או עד לתחתית מוגדר. בזהירות להסיר את הקרום מגריל גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
רוטב פיצה מיקרוגל בקערת זכוכית קטנה ב 30 שניות גבוהות או עד חם, ערבוב פעם אחת.
מורחים רוטב באופן שווה על פני הקרום; למעלה עם עגבניות ועוף.
מפזרים באופן שווה עם גבינות ובזיליקום. להחזיר פיצה לאח בישול (פיצה צריכה להחליק בקלות). גריל, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 5 דקות יותר או עד הקרום נעשה גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.