פיצה פטריות ונקניקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סופרסטה, סוכר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, נקניק, פלפל ופיצת פטריות, ו פיצה הפוכה עם נקניק ופטריות. (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מסך להתיז תנור הוכחה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה, מחממים שמן זית ומוסיפים פטריות ושום. פטריות העונה עם מלח כשר ומבשלים עד פטריות לשחרר מיצי שלהם ולהתחיל חום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אבק קל לעבוד על פני השטח עם קמח לגלגל בצק לתוך מעגל, על 10 אינץ 'בקוטר בערך 1/2 אינץ' עבה.
מניחים את הבצק על מסך מתיז עמיד לתנור ומתפשטים בעדינות בשכבה דקה של רוטב עגבניות, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה את הבצק עם מוצרלה, תערובת פטריות, ו sopressata.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
Soppressata
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים את הפיצה עם פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
אופים עד גבינה נמסה ואת החלק התחתון של הקרום הוא חום ופריך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים באופן מיידי.
9
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד שמרים, מים חמים, סוכר ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
בואו לשבת במשך כ 3 דקות להתמוסס לחלוטין ולהפעיל את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
עם מרית גומי, בהדרגה לערבב את תערובת השמרים לתוך הקמח עד רק בשילוב הבצק בקושי מחזיק יחד. להפוך את הבצק החוצה על משטח הדלפק נקי מאובק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
ללוש את הבצק בידיים מאובקות קמח עד שהבצק הפך חלק וגמיש, כ -10 דקות. המשטח צריך להיות חזק ומשיי ולקפוץ בחזרה מעט כאשר לחוץ. משמנים קלות קערת ערבוב גדולה עם שמן זית ומניחים בה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
14
מכסים את הקערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-o
15
לאחר הכפלת, אגרוף הבצק למטה ולחלק אותו ל 2 חתיכות שוות. ללוש כל 1 מעט כדי ליצור כדור אחיד. הניחו בצד וכסו אותם במגבת מטבח או בניילון נצמד למשך 30 דקות.