קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פיצת פטריות ונקניקיות

פיצת פטריות ונקניקיות
פיצה פטריות ונקניקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סופרסטה, סוכר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, נקניק, פלפל ופיצת פטריות, ו פיצה הפוכה עם נקניק ופטריות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסך להתיז תנור הוכחה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה, מחממים שמן זית ומוסיפים פטריות ושום. פטריות העונה עם מלח כשר ומבשלים עד פטריות לשחרר מיצי שלהם ולהתחיל חום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אבק קל לעבוד על פני השטח עם קמח לגלגל בצק לתוך מעגל, על 10 אינץ 'בקוטר בערך 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את הבצק על מסך מתיז עמיד לתנור ומתפשטים בעדינות בשכבה דקה של רוטב עגבניות, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה את הבצק עם מוצרלה, תערובת פטריות, ו sopressata.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
SoppressataSoppressata
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים את הפיצה עם פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
אופים עד גבינה נמסה ואת החלק התחתון של הקרום הוא חום ופריך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים באופן מיידי.
9
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד שמרים, מים חמים, סוכר ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
בואו לשבת במשך כ 3 דקות להתמוסס לחלוטין ולהפעיל את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
עם מרית גומי, בהדרגה לערבב את תערובת השמרים לתוך הקמח עד רק בשילוב הבצק בקושי מחזיק יחד. להפוך את הבצק החוצה על משטח הדלפק נקי מאובק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
ללוש את הבצק בידיים מאובקות קמח עד שהבצק הפך חלק וגמיש, כ -10 דקות. המשטח צריך להיות חזק ומשיי ולקפוץ בחזרה מעט כאשר לחוץ. משמנים קלות קערת ערבוב גדולה עם שמן זית ומניחים בה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
14
מכסים את הקערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
לאחר הכפלת, אגרוף הבצק למטה ולחלק אותו ל 2 חתיכות שוות. ללוש כל 1 מעט כדי ליצור כדור אחיד. הניחו בצד וכסו אותם במגבת מטבח או בניילון נצמד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1( חצילים)בקערה, לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזגבקערה, לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קצוץעגבניות קצוץ4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישהקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה טרייה, מגוררתמוצרלה טרייה, מגוררת2ציפורןשום, לחוץשום, לחוץ2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'sopressata, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץsopressata, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים, על 110 מעלות Fמים חמים, על 110 מעלות F454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות לבנות, קצוצות בערךפטריות לבנות, קצוצות בערך