קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פיצת פטריות ונקניקיות

פיצת פטריות ונקניקיות
פיצה פטריות ונקניקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סופרסטה, סוכר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, נקניק, פלפל ופיצת פטריות, ו פיצה הפוכה עם נקניק ופטריות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסך להתיז תנור הוכחה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה, מחממים שמן זית ומוסיפים פטריות ושום. פטריות העונה עם מלח כשר ומבשלים עד פטריות לשחרר מיצי שלהם ולהתחיל חום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אבק קל לעבוד על פני השטח עם קמח לגלגל בצק לתוך מעגל, על 10 אינץ 'בקוטר בערך 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את הבצק על מסך מתיז עמיד לתנור ומתפשטים בעדינות בשכבה דקה של רוטב עגבניות, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה את הבצק עם מוצרלה, תערובת פטריות, ו sopressata.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
SoppressataSoppressata
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים את הפיצה עם פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
אופים עד גבינה נמסה ואת החלק התחתון של הקרום הוא חום ופריך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים באופן מיידי.
9
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא יחד שמרים, מים חמים, סוכר ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
בואו לשבת במשך כ 3 דקות להתמוסס לחלוטין ולהפעיל את השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
עם מרית גומי, בהדרגה לערבב את תערובת השמרים לתוך הקמח עד רק בשילוב הבצק בקושי מחזיק יחד. להפוך את הבצק החוצה על משטח הדלפק נקי מאובק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
ללוש את הבצק בידיים מאובקות קמח עד שהבצק הפך חלק וגמיש, כ -10 דקות. המשטח צריך להיות חזק ומשיי ולקפוץ בחזרה מעט כאשר לחוץ. משמנים קלות קערת ערבוב גדולה עם שמן זית ומניחים בה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
14
מכסים את הקערה בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולהגדיר במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
לאחר הכפלת, אגרוף הבצק למטה ולחלק אותו ל 2 חתיכות שוות. ללוש כל 1 מעט כדי ליצור כדור אחיד. הניחו בצד וכסו אותם במגבת מטבח או בניילון נצמד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1( חצילים)בקערה, לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזגבקערה, לשלב את כל החומרים ולתת לשבת במשך כ -20 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות קצוץעגבניות קצוץ4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישהקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, מגוררתמוצרלה טרייה, מגוררת2ציפורןשום, לחוץשום, לחוץ2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sopressata, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץsopressata, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים, על 110 מעלות Fמים חמים, על 110 מעלות F454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות לבנות, קצוצות בערךפטריות לבנות, קצוצות בערך