פיצת פירות אפילו טובה יותר
אם יש לך גבינת שמנת, סוכר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פיצה פירות, פיצה פירות, ו פיצה פירות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס בקלילות מחבת פיצה עגולה 12 אינץ ' עם תרסיס בישול בטעם חמאה.
מערבבים קמח וסוכר ' קונדיטורים בקערה.
חותכים בחמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. לחץ לתוך מחבת פיצה מוכן לעשות קרום.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה מאוד, 12 עד 15 דקות. מגניב על מתלה תיל.
לנצח גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר לבן, תמצית שקדים עד חלקה; להפיץ על קרום מקורר לחלוטין. מסדרים תותים, אוכמניות, וקיווי דקורטיבי על תערובת גבינת שמנת.
מערבבים מיץ אננס, 1/2 כוס סוכר לבן, קורנפלור, ומיץ לימון בסיר עד חלקה; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד מעובה, על 2 דקות. קריר מעט רסס על פירות. מקררים עד שמצוננים.