קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פיצת תאנה וגבינת עיזים

פיצת תאנה וגבינת עיזים
תאנה וגבינת עיזים פיזזן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, גבינת עיזים, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. . מתכונים דומים: דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל.

הוראות

1
יוצקים את המים לתוך קערה גדולה, ומפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד במשך כמה דקות להתמוסס.
3
מערבבים בשמן, מלח וקמח כדי להכין בצק. כאשר הבצק נוקשה מדי כדי לערבב, להפוך על משטח מקומח, ללוש במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים לתוך קערה משומנת, ומכסים במגבת נקייה. להפריש לעלות במשך כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את התאנים לתוך קערה קטנה, ויוצקים עליהם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו לעמוד במשך כ -10 דקות, ואז לנקז ולקצוץ. תניח בצד.
7
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבצלים; מבשלים ומערבבים עד שהם נבולים ורכים. להפחית את החום לנמוך, ואת העונה עם מלח. המשך לבשל ומערבבים עד הבצלים הם חום כהה, 5 עד 10 דקות. מערבבים את הקורנית, זרעי שומר ותאנים, ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). Punch down the pizza הבצק, and stretch into a circle about 1/4 inch thick.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים על תבנית פיצה משומנת קלות או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
11
מברשת את פני השטח בקלילות עם הנותרים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
מורחים את תערובת הבצל והתאנה על הקרום. זה יהיה דליל, אבל יש שפע של טעם. נקודה עם חתיכות של גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
אופים במשך 15 עד 18 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הפך חום זהוב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®