פיקדילו קון קרנה דה רס (חשיש תפוחי אדמה ובשר בקר)
פיקדילו קון קרנה דה רס (חשיש תפוחי אדמה ובשר בקר) דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 195 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם כוסברה, עגולה טחונה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכונים דומים: פיקדילו קון קרנה דה רס (חשיש תפוחי אדמה ובשר בקר), צ'וריסו ופיקדילו בקר (פיקדילו דה קרנה וצ' וריסו), ו אכילה נקייה צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי).
הוראות
מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לתנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים 8 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומניחים בצד קוביות תפוחי אדמה.
מבשלים בשר, בצל, פלפל ושום במחבת על אש בינונית עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר. מערבבים פנימה קוביות תפוחי אדמה, תמרינדי טהור, כוסברה קצוצה, כמון, מלח ופלפל. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות או עד לחימום יסודי, תוך ערבוב מדי פעם.
מגישים עם רוטב תמרינדי חריף.