פיקטה בקלה אפויה עם אספרגוס
פיקטה בקלה אפויה עם אספרגוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון ללא גלוטן, ראשוני ופסקיטרי זה מגיש 4 ומחירו 3.1 דולר למנה . מנה אחת מכילה 172 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . אם יש לכם אספרגוס, מיץ לימון, תיבול לימון-פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף עם שיער מלאך , פיקטה עוף עם ארטישוק ופיקטה קלה עוף .
הוראות
מניחים אספרגוס ב-11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה; להוסיף מים. מסדרים בקלה על אספרגוס.
מפזרים מיץ לימון, לימון-פלפל ואבקת שום. מנקד בחמאה; מפזרים צלפים.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג ואספרגוס רך. אם רוצים, מפזרים פטרוזיליה.