פיקטה דגים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פיקטה דגים, ארוחת ערב: דג פיקטה, ו בקלה פיקטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בעוד המחבת הוא חימום, כתם את הדגים יבש עם מגבות נייר העונה עם מלח ופלפל. לחפור בקמח, מתנער כל עודף.
לטגן את הדגים בשמן עד רק מבושל דרך, כ 4 דקות, מרפרף באמצע.
הסר את הדג למגש. Deglaze המחבת עם היין הלבן, לטאטא בערך 1 דקה.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת צלפים ומערבבים.
מוסיפים את החמאה ומערבבים או מקציפים לשלב להביא את הרוטב יחד.
יוצקים על הדגים ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.