פירה אדומה ואפונה עם קציץ בשר באביב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פירה אדומה ואפונה עם קציץ בשר אביב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 718 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פטרוזיליה, בקר טחון, גרידת לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו צלעות טלה וסלט בתחילת האביב ופירה שום-נענע אפונה-נ-תפוחי אדמה, טוסטים במחבת גיליון עם ירקות אביב ואפונה מחית, ו צ'יזבורגר קציץ בשר ופירה (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה באמצע התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות פ. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את הבשר בקערה גדולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. בקערה קטנה משרים את הלחם בחלב ואז מפוררים את הלחם לבשר.
מערבבים את חלבוני הבצל, הפטרוזיליה, הנענע, השום, הביצה, גרידת הלימון וטפטוף בריא של שמן זית לבשר. בעזרת הידיים יוצרים 4 כיכרות מיני בעובי של 1 1/2 אינץ ' או מעצבים לכיכר אחת גדולה.
מניחים את כיכר הבשר על תבנית האפייה המוכנה וצולים בתנור עד לבישול, בערך 15-18 דקות. להכין איידהואן תינוק אדומים הבא חבילה הוראות. מערבבים חצי וחצי, חמאה, בצל ירוק ואפונה.