קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים

פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, בטטות אדומות עור, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים, הליבוט שקדים מתובל עם מחית דלעת בטטה, ו פאי תפוז בטטה עם זנגביל Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים במעבד לפי סדר המפורטים. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים קטנים.
2
העברה לקערה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 191°. פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים ישירות על מתלה תנור ואופים עד רך מאוד, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
להעביר rack וקריר. לקלף תפוחי אדמה; מניחים בשר בקערה גדולה ומחית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים במיץ תפוזים, סוכר, חמאה וקליפת תפוזים. מתבלים במלח ופלפל. חמאה 13x9 אינץ ' צלחת גראטן סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
5
מורחים מחית צלחת; חלק העליון. (מחית ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
מחממים תנור ל 204°. פיזור streusel על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד מחית חם streusel הוא פריך, כ 40 דקות. מגניב 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור