פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, בטטות אדומות עור, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פירה בטטה ותפוז עם Streusel שקדים, הליבוט שקדים מתובל עם מחית דלעת בטטה, ו פאי תפוז בטטה עם זנגביל Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים במעבד לפי סדר המפורטים. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים קטנים.
העברה לקערה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מחממים תנור ל 191°. פירס תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג.
מניחים ישירות על מתלה תנור ואופים עד רך מאוד, על 1 שעה.
להעביר rack וקריר. לקלף תפוחי אדמה; מניחים בשר בקערה גדולה ומחית.
מערבבים במיץ תפוזים, סוכר, חמאה וקליפת תפוזים. מתבלים במלח ופלפל. חמאה 13x9 אינץ ' צלחת גראטן סגלגל.
מורחים מחית צלחת; חלק העליון. (מחית ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מחממים תנור ל 204°. פיזור streusel על תפוחי אדמה.
אופים עד מחית חם streusel הוא פריך, כ 40 דקות. מגניב 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.