פירה בצל וידליה מקורמל
פירה בצל פירה בקרמל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 613 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם פלפל, שמנת, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירה בצל מקורמל, פירה בצל מקורמל, ו פירה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חשפו עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
בינתיים לחמם 2 כפות חמאה ושמן זית במחבת sauté גדולה על אש נמוכה עד נמס.
מוסיפים בצל, מכסים ומבשלים, ערבוב מעת לעת עד רך שקוף, כ 15 דקות.
הסר כיסוי, להוסיף סוכר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. להעלות את הבשר בינוני-גבוה ולאפשר קרמל, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים כף בכל פעם אם בצל מתחיל לשרוף, על 15 דקות יותר
כאשר תפוחי אדמה נעשים בישול, לנקז במסננת ולחזור למחבת.
מוסיפים 5 כפות הנותרים חמאה, חלב, שמנת חמוצה וגבינת שמנת. מחית תפוחי אדמה ביד באמצעות מחית תפוחי אדמה, משאיר קצת מרקם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקפלים בבצלים. לטעום ולהתאים תבלינים, במידת הצורך.
מגישים מיד, או לאחסן במקרר עד יומיים להתחמם בצלחת כבדה מכוסה בתנור או על הכיריים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.