פירה עם עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם עשבי תיבול. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 190 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח ים, פטרוזיליה שטוחה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פירה עם שמן זית ועשבי תיבול, פירה תפוחי אדמה מתוקים וחלודים עם עשבי תיבול, ו פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב עם פטרוזיליה ועירית לרתיחה בסיר, ולאחר מכן להסיר מן החום.
בואו לעמוד, מכוסה, 20 דקות.
בעוד חלב עומד, לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר גדול ומבשל, חשוף, עד מאוד רך, 20 עד 30 דקות.
מסננים במסננת, וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף.
מחית תפוחי אדמה חמים עם מחית תפוחי אדמה, בהדרגה הוספת 1 1/2 כוסות חלב אפוי.
מוסיפים חלב שנותר 1/4 כוס בכל פעם, מועך, עד תפוחי אדמה להגיע עקביות הרצוי. מתבלים במלח ים ופלפל, ואז עוברים לצלחת הגשה חסינת נשימה.
מחממים תפוחי אדמה, מכוסים, באמצע תנור 15 דקות. (אם עושים תפוחי אדמה ללכת עם כבש, אתה יכול לחמם תפוחי אדמה בעוד עומד כבש.)
מגישים תפוחי אדמה חמים, עם טפיחות חמאה.