פירה עשיר וקרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עשיר שמנת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 536 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח ופלפל כשרים, תפוחי אדמה מוזהבים יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירה עשיר וקרמי, פירה בטטות עשיר בחמאה, ו כרובית פירה עשירה וקרמית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי או סיר גדול. מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ולהפחית לרתיחה. מבשלים עד מכרז ולא נתקל בהתנגדות כאשר תפוחי אדמה הם דקר עם סכין קילוף.
בזהירות לקלף תפוחי אדמה תחת מים זורמים קריר. קליפות צריך להחליק בקלות.
להעביר תפוחי אדמה לקערה גדולה כפי שאתה לקלף אותם. להעביר תפוחי אדמה דרך ricer או טחנת מזון להגדיר מעל קערה של מערבל לעמוד.
מוסיפים חמאה מומסת וחצי שמנת לתפוחי אדמה.
שוט על מהירות נמוכה באמצעות חיבור ההנעה עד שמנת וחמאה משולבים, על 30 שניות. להגביר את המהירות גבוהה שוט עד חלקה שמנת, על 1 דקה. התאם את העקביות הרצויה עם יותר שמנת ו / או ציר עוף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להתחמם עד ההגשה.