פירה שום עם רוטב שמנת פלפל
פירה שום עם רוטב פלפל שמנת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שיני שום, עירית, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו קציצות בקלה, רוטב פלפל אדום מתוק, ופירה עם תרד, שום פירה עם רוטב עשבי תיבול, ו מחית תפוחי אדמה שום חמאה משחימה מושלמת-אין צורך ברוטב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תפוחי אדמה, במקום תפוחי אדמה ושום בתנור הולנדי; לכסות עם מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים 20 דקות או עד רך מאוד.
מסננים היטב; לחזור למחבת, ולמקם מעל חום בינוני. מערבבים 3/4 כוס חלב, 1 כף חמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מועך את תערובת תפוחי האדמה עם מחית תפוחי אדמה. מבשלים במשך 5 דקות או עד מחומם היטב. תתחמם.
כדי להכין רוטב, להמיס 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים קמח, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף 1 כוס חלב, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח; מערבבים עם מקצף. מביאים לרתיחה; מערבבים כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגישים רוטב עם תפוחי אדמה; מפזרים עירית.