תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Pierogies עם כרוב, בייקון, ובצל. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, ליווי: שמנת, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב ובייקון, Pierogies תוצרת בית עם בצל מטוגן, ו כרוב חמוץ חריף ובצל עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
Pierogies Parboil בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים, נחשף, ערבוב מדי פעם, 1 דקה פחות הוראות החבילה מצביעים (פירוגי לא יהיה מבושל לחלוטין).
מחממים 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצי פירוגי, מתהפכים פעם אחת, עד הזהב, על 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה למגש גדול ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
הוסף 1 כף שמן למחבת ו sauté הנותרים pierogies באותו אופן, העברה מגש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מבשלים בייקון באותו מחבת על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך וזהוב, 6 עד 8 דקות, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, ולאחר מכן להוסיף שמן כף הנותרים בצל sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 8 דקות. להפחית את החום עד בינוני, ולאחר מכן מערבבים שום, כרוב, מים, מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך, 5 עד 7 דקות.