קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

פירוגי תפוחי אדמה ובצל

פירוגי תפוחי אדמה ובצל
פירוגי תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך שום, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פירוגי תפוחי אדמה, פירוגי תפוחי אדמה, ו פירוגי תפוחי אדמה ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים לרתיחה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
קולים את הבצל במחבת קטנה ב -2 כפות חמאה עד לשקיפות והניחו בצד. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מתחילים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
הקציפו יחד את הביצים, 1/4 כוס מים ושמנת חמוצה ושפכו לכד קטן (או שתוכלו להקציף אותן ממש במיכל כמו כלי מדידה של 2 כוסות זכוכית). תלולית הקמח במרכז משטח עבודה נקי בטמפרטורת החדר כמו קרש חיתוך עץ גדול. צור מכתש במרכז התל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים מספיק מתערובת הביצים למרכז למילוי המכתש. עם מזלג, בעדינות להתחיל לטרוף את התערובת בתוך גבולות המכתש, תוך שילוב הקמח מן הצדדים של המכתש כפי שאתה בזהירות להכות את תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
ברגע שכמות ראשונה זו של תערובת הביצים מעורבבת ברובה, חוף שוב את דפנות התל בקמח, תוך שמירה על צורת המכתש. חזור על התהליך עם לשפוך השני של תערובת הביצים לתוך המכתש, ושוב עד שיש לך בשילוב כל תערובת הביצים. (זכור כי הכנת פסטה אינה מדע מדויק. תלוי בקמח, יתכן שתזדקק ליותר לחות בכדי לגרום לבצק להתאחד, ובמקרה זה השתמש במעט חלב או מים נוספים. לעומת זאת, אם הבצק רטוב מדי, הוסיפו עוד מעט קמח - אך מספיק בכדי להפוך אותו לעקביות הנכונה. זוהי מיומנות נרכשת כדי להיות סבלני עם עצמך.) התחל ללוש את הבצק בכפות הידיים, ומאפשר לחום הידיים שלך להקנות גמישות לבצק. ללוש לספירה של כ -400 פעימות או עד שאתה מרגיש שיצרת מסה מגובשת. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לו לנוח כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחזירים לתפוחי האדמה, מסננים ומועכים אותם עם הבצל המוקפץ, העירית, החמאה, החלב והמלח והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
עבדו עם 1/3 מבצק הפסטה בכל פעם-שמרו על האיזון עטוף בניילון כדי למנוע התייבשותו. השתמש במכונת פסטה כדי לגלגל בהדרגה כל קטע של הפסטה כלפי מטה, ולהפחית ברציפות את ההגדרה במכונה עד שהיא בעובי של 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
חותכים עיגולי פסטה בגודל 3 אינץ', מכניסים מעט מהפירה למרכז ומקפלים את העיגולים הממולאים לחצי ירחים, אוטמים את הקצוות בשטיפת ביצים ולוחצים עם האצבעות או בזהירות עם זמני המזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
הביאו לרתיחה מחבת מים גדולה ורדודה, והרתיחו בעדינות את הפירוגי בקבוצות למשך 2 או 3 דקות, והסירו בזהירות לפלטת שירות בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
השלב האחרון הוא להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהקפיץ את השום מספר דקות עד שהוא רך ומעניק את טעמו לחמאה שבתבנית. היזהר לא לשרוף את החמאה או את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
קולים את הפירוגי בחמאת השום הזו והגישו.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום