פירוגי תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך שום, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פירוגי תפוחי אדמה, פירוגי תפוחי אדמה, ו פירוגי תפוחי אדמה ושום (מתכונים דומים).
קולים את הבצל במחבת קטנה ב -2 כפות חמאה עד לשקיפות והניחו בצד. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מתחילים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
הקציפו יחד את הביצים, 1/4 כוס מים ושמנת חמוצה ושפכו לכד קטן (או שתוכלו להקציף אותן ממש במיכל כמו כלי מדידה של 2 כוסות זכוכית). תלולית הקמח במרכז משטח עבודה נקי בטמפרטורת החדר כמו קרש חיתוך עץ גדול. צור מכתש במרכז התל.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים מספיק מתערובת הביצים למרכז למילוי המכתש. עם מזלג, בעדינות להתחיל לטרוף את התערובת בתוך גבולות המכתש, תוך שילוב הקמח מן הצדדים של המכתש כפי שאתה בזהירות להכות את תערובת הביצים.
ברגע שכמות ראשונה זו של תערובת הביצים מעורבבת ברובה, חוף שוב את דפנות התל בקמח, תוך שמירה על צורת המכתש. חזור על התהליך עם לשפוך השני של תערובת הביצים לתוך המכתש, ושוב עד שיש לך בשילוב כל תערובת הביצים. (זכור כי הכנת פסטה אינה מדע מדויק. תלוי בקמח, יתכן שתזדקק ליותר לחות בכדי לגרום לבצק להתאחד, ובמקרה זה השתמש במעט חלב או מים נוספים. לעומת זאת, אם הבצק רטוב מדי, הוסיפו עוד מעט קמח - אך מספיק בכדי להפוך אותו לעקביות הנכונה. זוהי מיומנות נרכשת כדי להיות סבלני עם עצמך.) התחל ללוש את הבצק בכפות הידיים, ומאפשר לחום הידיים שלך להקנות גמישות לבצק. ללוש לספירה של כ -400 פעימות או עד שאתה מרגיש שיצרת מסה מגובשת. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לו לנוח כ-30 דקות.
מחזירים לתפוחי האדמה, מסננים ומועכים אותם עם הבצל המוקפץ, העירית, החמאה, החלב והמלח והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
עבדו עם 1/3 מבצק הפסטה בכל פעם-שמרו על האיזון עטוף בניילון כדי למנוע התייבשותו. השתמש במכונת פסטה כדי לגלגל בהדרגה כל קטע של הפסטה כלפי מטה, ולהפחית ברציפות את ההגדרה במכונה עד שהיא בעובי של 1/16 אינץ'.
חותכים עיגולי פסטה בגודל 3 אינץ', מכניסים מעט מהפירה למרכז ומקפלים את העיגולים הממולאים לחצי ירחים, אוטמים את הקצוות בשטיפת ביצים ולוחצים עם האצבעות או בזהירות עם זמני המזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזה
10
הביאו לרתיחה מחבת מים גדולה ורדודה, והרתיחו בעדינות את הפירוגי בקבוצות למשך 2 או 3 דקות, והסירו בזהירות לפלטת שירות בעזרת כף עץ.