פירות הדר עם גבינת פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Arancine הדר עם גבינת פקורינו. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן זית, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Arancine הדר, Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), ו מרק Favan ו פקורינו: Zuppa di Fave E פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה עם שמן בסיר גדול כבד חום overmedium.
להוסיף שאלוט ו sauté untilsoft, על 4 דקות.
מוסיפים אורז, sprinklewith 1 כפית מלח, ומערבבים עד ricestarts להיות שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד נספג, בוחשלעתים קרובות, כ 3 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מרקולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג, על 3 דקות. המשך להוסיף מרק, 1/2 כוס בכל פעם, עד ריזוטו הוא קרמי andrice הוא רך, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר אחי להיספג בכל פעם לפניהמשך יותר, על 25 דקות בסך הכל.
מערבבים בשומרקולן וכל קליפות הדרים. העונה עםפפר ועוד מלח, אם תרצה.
Spreadrisotto על גדול rimmed אפייה sheetומגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מניחים גבינה בקערה קטנה. מקציפים ביצים וחלב בקערה בינונית.
מניחים panko בקערה בינונית אחרת. באמצעות ידיים רטובות, צורה 1 כף גדוש ריזוטו intoball; מצרף 1 קוביית גבינה באורז. טובלים את הכדור לתוך תערובת הביצים, ואז לתוך פירורים מעילים.
מניחים על תבנית אפייה נקייה.חזור עם ריזוטו שנותר, גבינה, וציפוי. כיסוי עם ניילון לעטוף גיליון chillon לפחות 6 שעות עד 1 יום.
מניחים גדולסדין אפייה בתנור.
יוצקים enoughoil לתוך סיר גדול כבד להגיע depthof 1 1/2 אינץ'. חברו תרמומטר לטגנים עמוקים לצד של פאן.
שמן חום מעל בינוני highheat ל 171° ל350.
להוסיף 4 עד 5 arancineat פעם; ומטגנים עד חום זהוב פריך, התאמת חום כדי לשמור על טמפרטורה, על 5 דקות.
מעבירים לאפיית תנור sheetin כדי להתחמם.
מקשטים עםטריזי ייחום, אם תרצה, ומגישים חם.
* תבלין מופק צמחי שומר בר; זמין בחנויות מזון מיוחדות ו fromzingermans.com.
** זמין בסעיף מזונות אסיה שלכמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.
Brinata או גבינת Etorki. Brinata הוא סוג מיוחד של pecorino פרסקו, גבינת טריה של מיק כי הוא טעם מתון יותר רך יותר Pecorino Toscanoor Pecorino רומנו. חפש pecorino פרסקו בחנות הגבינה המקומית שלך או לקנות itonline מ murrayscheese.com. Etorki היא גבינת asheep ' s-חלב מאזור הבסקים של צרפת. יש לו מרקם רך וטעם מתוק ועדין. Etorki זמין ב-cheseseshops ובאינטרנט מ-igourmet.com.