פירות וקינמון חצי פרדו
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ריקוטן ופירות מסוכרים חצי פרדו, שקדים Semifreddo עם פירות יבשים ודבש מתובל, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן דוד כפול או להתאים קערה חסינת חום על סיר קטן של מים רותחים. בקערה, לשלב את חלמונים ביצה ו 1/2 כוס סוכר, ולטאטא עד מקציף.
מעבירים את הקערה מיד לאמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד מגניב.
בינתיים, בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות בינוניות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת חלמון ביצה מקורר ולאחר מכן מערבבים את הקינמון.
בקערת ערבוב נפרדת, מקציפים את החלבונים ואת ליקר amaretto עד פסגות רכות טופס לקפל את זה לתוך תערובת חלמון ביצה-שמנת.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת כיכר או צלחת אפייה קטנה להקפיא את התערובת עד רך קפוא, על 4 שעות.
בעוד חצי הקפאה, לזרוק פירות יער עם מיץ לימון הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה. מחית קלות עם מזלג למחוץ כמה פירות יער. כדי לשרת, כפית את חצי הגםלמנות קינוח בודדות, העליון עם חלק מתערובת ברי ומקשטים עם שוקולד מגולח.