קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירות וקינמון חצי פרדו

פירות וקינמון חצי פרדו
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ריקוטן ופירות מסוכרים חצי פרדו, שקדים Semifreddo עם פירות יבשים ודבש מתובל, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן דוד כפול או להתאים קערה חסינת חום על סיר קטן של מים רותחים. בקערה, לשלב את חלמונים ביצה ו 1/2 כוס סוכר, ולטאטא עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מעבירים את הקערה מיד לאמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בינתיים, בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות בינוניות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת חלמון ביצה מקורר ולאחר מכן מערבבים את הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערת ערבוב נפרדת, מקציפים את החלבונים ואת ליקר amaretto עד פסגות רכות טופס לקפל את זה לתוך תערובת חלמון ביצה-שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
יוצקים את התערובת לתוך מחבת כיכר או צלחת אפייה קטנה להקפיא את התערובת עד רך קפוא, על 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
7
בעוד חצי הקפאה, לזרוק פירות יער עם מיץ לימון הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה. מחית קלות עם מזלג למחוץ כמה פירות יער. כדי לשרת, כפית את חצי הגםלמנות קינוח בודדות, העליון עם חלק מתערובת ברי ומקשטים עם שוקולד מגולח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שוקולדשוקולד
פירות יערפירות יער
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה