קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 1 דק.
מנות11
ציון בריאות6
אירועיםחג המולד
מגזין

פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake

פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake
פירות יין מחושל עוגת חג המולד: Make-מראש Fruitcake הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 751 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, מוכן לאכול שזיפים מיובשים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-1 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת פירות יין חג המולד, ו עוגות חג המולד-Mulled Wine Cupcakes with Chestnet Butter Zapping.

הוראות

1
יומיים לפני שאתה אופה:בעדינות לחמם את הנמל עם רצועות קליפת תפוז & כל התבלינים יין מחומם קשור בשקית מוסלין או בד; תצטרך סיר גדול מרווח כפי שאתה תהיה הוספת הפרי אליו מאוחר יותר.מביאים אותו לרתיחה ולאחר מכן להסיר את החום ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את כל הפירות, השזיפים המיובשים, הקילוף והאגוזים לתערובת היין המעורב, מערבבים אותו היטב ומכסים במכסה.השאירו בטמפרטורת החדר, אלא אם כן אתה חי באקלים חם מאוד ובמקרה זה תצטרך לקרר אותו, במשך 2 ימים. השארתי את זה עד 4 ימים ללא תופעות לוואי!ביום שאתה אופה את העוגה:.תנור טרום חום ל 160 C או 160°. גריז וקו כפול עם נייר bakng / קלף רופף בתחתית עמוק פח עוגה; השתמשתי 8 " קוטר פח עגול עם צדדים גבוהים.לעטוף את החלק החיצוני של פח העוגה עם שכבה כפולה של נייר חום או נייר אפייה / קלף & לקשור עם מחרוזת - זה מפסיק את בראונינג העוגה מהר מדי או יותר מדי והוא שווה את המאמץ!מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד אור & פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
מוסיף את הקמח קצת אחר קצת עם ביצים מכות בהדרגה-לערבב היטב בין כל תוספת קמח וביצה. זה מונע ממנו להתעקל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מסננים את הפירות והאגוזים - כל יציאה עודפת יכולה להישמר לטעויות עתידיות! השליכו את שקית היין המוקפדת ואת רצועות קליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הפירות והאגוזים לתערובת העוגה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מוסיפים את התבלינים יחד עם הקליפה המגורדת של תפוז אחד ומערבבים היטב עם כף עץ.כפית את תערובת העוגה לתוך פח מוכן ברמה העליונה.לעשות טבילה קלה באמצע כדי לאפשר עולה בצורה לא אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
אופים במשך 30 דקות ולאחר מכן להפוך את התנור עד 150 C או 300 F ואופים במשך 1 1 1/2 עד 1 3/4 שעות או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.תשאיר את העוגה להתקרר בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
הסר מהפח ולשמור מאוחסן במיכל אטום-עטוף היטב בנייר אפייה / קלף עד חג המולד.לקשט אותו עם מרציפן מסורתי & זיגוג פירות ואגוזים - או פשוט להסיר מן הנייר, לקשט עם פריל ולהגיש אותו מתוך מגש עוגה אטרקטיבי!ביורקשייר מאיפה שאני בא, היינו אוכלים פרוסת עוגת חג המולד עם פרוסת גבינת Wensleydale!
מרכיבים שתצטרך
WensleydaleWensleydale
מרציפןמרציפן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות