קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 1 דק.
מנות11
ציון בריאות6
אירועיםחג המולד
מגזין

פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake

פירות יין מחושל ועוגת חג המולד אגוז: Make-Ahead Fruitcake
פירות יין מחושל עוגת חג המולד: Make-מראש Fruitcake הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 751 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, מוכן לאכול שזיפים מיובשים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו-1 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת פירות יין חג המולד, ו עוגות חג המולד-Mulled Wine Cupcakes with Chestnet Butter Zapping.

הוראות

1
יומיים לפני שאתה אופה:בעדינות לחמם את הנמל עם רצועות קליפת תפוז & כל התבלינים יין מחומם קשור בשקית מוסלין או בד; תצטרך סיר גדול מרווח כפי שאתה תהיה הוספת הפרי אליו מאוחר יותר.מביאים אותו לרתיחה ולאחר מכן להסיר את החום ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את כל הפירות, השזיפים המיובשים, הקילוף והאגוזים לתערובת היין המעורב, מערבבים אותו היטב ומכסים במכסה.השאירו בטמפרטורת החדר, אלא אם כן אתה חי באקלים חם מאוד ובמקרה זה תצטרך לקרר אותו, במשך 2 ימים. השארתי את זה עד 4 ימים ללא תופעות לוואי!ביום שאתה אופה את העוגה:.תנור טרום חום ל 160 C או 160°. גריז וקו כפול עם נייר bakng / קלף רופף בתחתית עמוק פח עוגה; השתמשתי 8 " קוטר פח עגול עם צדדים גבוהים.לעטוף את החלק החיצוני של פח העוגה עם שכבה כפולה של נייר חום או נייר אפייה / קלף & לקשור עם מחרוזת - זה מפסיק את בראונינג העוגה מהר מדי או יותר מדי והוא שווה את המאמץ!מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד אור & פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מוסיף את הקמח קצת אחר קצת עם ביצים מכות בהדרגה-לערבב היטב בין כל תוספת קמח וביצה. זה מונע ממנו להתעקל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מסננים את הפירות והאגוזים - כל יציאה עודפת יכולה להישמר לטעויות עתידיות! השליכו את שקית היין המוקפדת ואת רצועות קליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הפירות והאגוזים לתערובת העוגה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מוסיפים את התבלינים יחד עם הקליפה המגורדת של תפוז אחד ומערבבים היטב עם כף עץ.כפית את תערובת העוגה לתוך פח מוכן ברמה העליונה.לעשות טבילה קלה באמצע כדי לאפשר עולה בצורה לא אחידה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
אופים במשך 30 דקות ולאחר מכן להפוך את התנור עד 150 C או 300 F ואופים במשך 1 1 1/2 עד 1 3/4 שעות או עד שיפוד מוכנס יוצא נקי.תשאיר את העוגה להתקרר בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
הסר מהפח ולשמור מאוחסן במיכל אטום-עטוף היטב בנייר אפייה / קלף עד חג המולד.לקשט אותו עם מרציפן מסורתי & זיגוג פירות ואגוזים - או פשוט להסיר מן הנייר, לקשט עם פריל ולהגיש אותו מתוך מגש עוגה אטרקטיבי!ביורקשייר מאיפה שאני בא, היינו אוכלים פרוסת עוגת חג המולד עם פרוסת גבינת Wensleydale!
מרכיבים שתצטרך
WensleydaleWensleydale
מרציפןמרציפן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים פרוסיםשקדים פרוסים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום רךסוכר חום רך227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה רכהחמאה רכה2חתיכות טופי הית' ברנייר אורזנייר אורז1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דומדמניותדומדמניות4ביצים אורגניות, מכותביצים אורגניות, מכות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דובדבנים glace, לרבעיםדובדבנים glace, לרבעים1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קליפה מעורבתקליפה מעורבת2חתיכות טופי הית' ברתבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1כתום, גרידה של, רצועותכתום, גרידה של, רצועות1כתום, גרידה, מגורדכתום, גרידה, מגורד255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל18אונקיות נוזל18 אונקיות נוזל יציאת רובי18 אונקיות נוזל יציאת רובי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוכן לאכול שזיפים מיובשים, קצוץמוכן לאכול שזיפים מיובשים, קצוץ198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'sultanas. kgmsultanas. kgm