פירות ים Biriyani
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פירות ים Biriyani. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כמון טחון, דגים, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוף ביריאני, הידראבאדי דום ביריאני, ו Easy veggie biriyani (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מפזרים שרימפס ודגים עם 1/4 מלח כפית.
הוסף חצי מאכלי ים למחבת ולבשל, פונה פעם אחת, 3 עד 4 דקות או עד השחמה. חזור עם פירות ים שנותרו.
להעביר לקערה; לכסות ולשמור חם. תניח בצד.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה לתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 7 עד 8 דקות או עד חום זהוב, גירוד כדי להסיר חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מערבבים בכמון ו 3 מרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 15 שניות או עד ריחני. מערבבים עגבניות והבא 3 מרכיבים, ומבשלים 1 דקה. מערבבים אורז וציפורן, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מערבבים 2 כוסות מים הנותרים 3/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 17 עד 18 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים במאכלי ים שמורים עד מחומם דרך.