פירות קיץ צלויים מאבן עם סירופ דובדבן
פירות קיץ בגריל עם סירופ דובדבן-נמל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 360 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך אפרסקים, שמן canolan, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרפצ'יו פירות קיץ אבן עם סירופ וניל שעועית וקרם זנגביל, סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב, ו פרי אבן בסירופ טימין לימון עם קרם פרש.
הוראות
כדי להכין סירופ, לשלב את 4 החומרים הראשונים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד סירופ מעט. לכסות ולהניח בצד.
כדי להכין פירות, מברשת outsides של משמשים, אפרסקים, נקטרינות, שזיפים עם שמן, ומפזרים לחתוך צדדים של פירות באופן שווה עם 1 כף סוכר וקינמון.
מניחים פירות על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 4 דקות בכל צד או עד מכרז.
מניחים פירות על קרש חיתוך; מגניב 5 דקות.
חותכים כל פרי חצי לתוך 4 פרוסות.
מניחים 1/2 כוס גלידה לתוך כל אחד 8 קערות. למעלה כל מנה עם 8 חתיכות של פירות וסירופ 3 כפות.