קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

פירות קפואים

פירות קפואים
קרח פירות אבא לוקח מסביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. מתכון זה מ טעם הבית דורש בננות, מקלות פופ מעץ, מים ותרכיז מיץ תפוזים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כוסות פירות קרח עם לימונדה, פירות קפואים, ו פירות קפואים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את האננס, המים, תרכיז מיץ התפוזים, תרכיז הלימונדה ותחליף הסוכר. מערבבים פנימה את הבננות והג ' ינג ' ר אייל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים דובדבן בכל אחד מעשרים וארבע 3 אונקיות. כוסות נייר; ממלאים בתערובת אננס. הכנס מקלות פופ מעץ. מכסים ומקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פרק 24 אש להציף את האש פינו נואר עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
פרק 24 אש והצפה את האש פינו נואר
פרק 24 אש והצפה את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר אדום-פירות מאשר עמיתיו, עם ריחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם מקיף את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.