קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

פיש האוס פונץ'

פיש האוס פונץ'
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה פיש האוס פונץ, פונץ ' בית הדגים של הסוחר ויק., ו פונץ ' בית הדגים של קאובוי חצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את בלוק קרח, למלא קרטון עם מים להקפיא עד מוצק, על 8 שעות (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2
מערבבים יחד סוכר ומים 31/2 כוסות בקערה גדולה או סיר עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים מיץ לימון, רום, קוניאק, ברנדי וצונן, מכוסה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
דבש הדריםדבש הדרים
4
שים גוש קרח בקערת פונץ ' ושופך אגרוף מעליו.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
* עבור בלוק קרח ברור יותר, להרתיח מים ראשון, ואז מגניב לטמפרטורת החדר. * אגרוף יכול להיות מקורר עד 6 שעות לפני הוספת קרח.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט