פיתולי גליל קינמון פוטלוק
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פיתולי גליל קינמון עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. לכו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, סוכר חום, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם 4-מרכיב קינמון רול פיתולים, 4-מרכיב קינמון רול פיתולים, ו פיתולי גליל נקניק עם מטבל עגבניות.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה שלבו את הביצה, החמאה המומסת, הסוכר, המלח, תערובת השמרים וקמח 1-1/2 כוסות; מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. בינתיים שלבו סוכר חום וקינמון.
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים.
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מרובע.
מורחים כל אחד עם חמאה מרוככת; מפזרים תערובת סוכר חום. מקפלים כל ריבוע לשליש.
חותכים לרוחב ל -1 אינץ'.- רצועות רחבות. סובב כל רצועה 2-3 פעמים והניח בשתי משומנות 13 אינץ'. 9 אינץ'. אפיית כלים. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל.
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מגניב.
להקציף זיגוג מרכיבים עד שהתערובת חלקה; טפטוף מעל פיתולים.