קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיתולי דבש

פיתולי דבש
גשו לסופר וקנו מים, מים חמים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיתולי ארוחת בוקר דבש אגוז, פיתולים מאפה עם סוכר מתובל-דבש זיגוג, ו הכל מסתובב.

הוראות

1
מערבבים שיבולת שועל ומים רותחים בקערה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב, דבש, מלח ושמן.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
חלבחלב
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בתערובת שיבולת שועל. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
3
שלב 2 1/2 קמח לחם כוסות, קמח מחיטה מלאה, קמח תירס, ובהדרגה להוסיף לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
שמריםשמרים
4
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; תן לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחלקים את הבצק ל-18 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
רול לתוך 18 (10 אינץ ' ארוך) רצועות; לקפל במחצית מקצה לקצה. להרים את שני הקצוות של כל רצועה; טוויסט. הקמצוץ מסתיים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
פיתולים מקום 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; תן לעלות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
שלב 1 כף מים ביצה לבן; מברשת על פיתולים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
10
אופים ב 375 במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חמים.

מרכיבים

6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחם, מחולקקמח לחם, מחולק2(יכול להיות או להרחיק)חבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות1גדוללבן ביצהלבן ביצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל רגילהשיבולת שועל רגילה2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהובקמח תירס צהוב