פיתולי פקאן מייפל
פיתולי פקאן מייפל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר חום, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך מצוין. נסו פיתולי מייפל, פיתולי חמאת מייפל, ו פיתולי בייקון מייפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בטעם מייפל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק ל -18 אינץ'. מלבן.
מברישים בחמאה מומסת עד 1/2 אינץ ' מהקצוות.
מפזרים אגוזי פקאן. מקפלים צד קצר אחד של בצק שליש מהדרך מעל המילוי; מקפלים את הצד הקצר השני מעל החלק העליון ויוצרים 18 אינץ'. 3 אינץ'. מלבן.
חותכים ל-3/4 אינץ'. רצועות; לסובב כל רצועה פעמיים.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-22 דקות או עד להזהבה.
בקערה קטנה שלבו מרכיבי ציפוי לתערובת אחידה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.