תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פיתולי מאפה עם זיגוג סוכר דבש מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 128 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. לך לחנות ותביא שמן זית, שומן חזיר, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, בצק עלים סופגניות עם סוכר קינמון וזיגוג בורבון, ו עוגיות סוכר מתובל עם זיגוג מייפל.
הוראות
1
לטאטא קמח, מלח, ו yeastin קערה בינונית להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
להוסיף lardand לשפשף עם קצות האצבעות עד mixtureresembles ארוחה גסה. הפוך גם incenter של תערובת ויוצקים יין לתוך היטב.מערבבים עם מזלג עד צורות בצק מדובלל.לאסוף את הבצק יחד ולהפוך את פני שטח עבודה מקורנת ontolightly. ללוש doughuntil חלק וגמיש, הוספת מים חמים על ידי כפית אם הבצק יבש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
יין
לשפשף תיבול יבש
3
קו אפייה גדולה עם parchmentpaper.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מרדדים בצק על flouredsurface קלות לעובי 1/8 אינץ'. באמצעות גלגל flutedpastry, לחתוך בצק לתוך 1 1/4 אינץ '-wideby 4 אינץ ' -רצועות ארוכות. לסובב בעדינות כל אחד במרכז, להרכיב קשת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מניחים pastrytwists על תבנית אפייה מוכנה. שאריות Rerolldough לעובי 1/8 אינץ ' ו לגזור רצועות נוספות. רצועות טוויסט placeon הכין תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
יוצקים מספיק שמן זית גדולמגן כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'.לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד ofpan עם נורה שקוע בשמן; שמן חום to360°F. עובד בקבוצות, מטגנים בצק twistsin שמן עד הזהב מכל הצדדים, turningoccasionally, 2 עד 3 דקות. באמצעות סלוטדספון, להעביר מאפים מטוגנים לניירות כדי לנקז. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תאחסן טמפרטורה אטומה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
1
Lineanother תבנית אפייה גדולה עם parchmentpaper. להביא דבש להתבשל mediumsaucepan.
מרכיבים שתצטרך
דבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
הסר מהחום. מגניב עד justwarm.
3
לטאטא אבקת סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קינמון
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
עבודה עם 1 מאפה מטוגן בכל פעם, לטבול מאפה לתוך דבש חם. הרם pastryand לנער בעדינות, ומאפשר עודף דבש להרטיב בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דבש
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מגלגלים מאפה בתערובת אבקהסוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
6
מקום על preparedbaking גיליון. מסדרים מאפים על מגש.
1
לקבלת התוצאות הטובות ביותר,לטבול את הבצק מתפתל דבש בטעם עדין, כגון פריחת תפוזים. דבש אסרטיבי flavored יהיה להציף את הפסטריואת אבקת סוכר מתובל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
כתום
דבש
1
סיימי את הארוחה עם כוס של מוסקטו, יין לבן מתוק. Donatellarecommends the 2007 Rivera "Piani di Tufara" Moscato di Trani, Dolce (Italy, $15). צימוקים יקרים של היין משלימים טעמים ביטרלמונד וגימור משמש. אם הבקבוק הזה לא זמין, נסה את מישל צ ' יארלו ניבול מ-2008