ניתן להכין את המתכון לפיתות ירקות ים תיכוניות תוך כ-20 דקות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.3 למנה, מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 522 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. אם יש לכם זיתים, שמן זית, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 62%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פיתות ארוחת בוקר ים תיכוניות, פיתות ארוחת בוקר ים תיכוניות ופיתות ארוחת בוקר ים תיכוניות.
הוראות
1
בקערה גדולה, מקציפים את ששת המרכיבים הראשונים עד שהם מתערבבים; אם רוצים, מערבבים פנימה קאיין.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום פרוס - לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
מעטפת מאפה, קרום קרקר אפוי או גרהם (8 או 9 אינץ')
2
מוסיפים עגבנייה, מלפפון, בצל וזיתים; לזרוק למעיל. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
עם עליוניות מסולסלות בצלופן
חבילות כל אחת) רצועות עוף דרום-מערביות מוכנות לשימוש, חתוכות לקוביות