פיתת עוף אסייתית
פיתת עוף אסייתית דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו עור, ערמוני מים, חומץ אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו עוטפת פיתה אסיאתית, המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש, ו פיתה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בסיר בינוני; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, 15 דקות או עד העוף נעשה; לנקז.
תן לצ ' יקן להתקרר לגעת. קוצצים עוף לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים עוף, נבטים, ערמוני מים, בצל ירוק.
מערבבים חומץ, רוטב סויה, ושמן; לשפוך על תערובת עוף, משליך בעדינות.
קו כל פיתה חצי עם עלה חסה 1; תערובת עוף כפית באופן שווה לתוך חצאי פיתות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.