פלאן דה ארקיפה (Dulce de Leche Flan)
Flan de Arequipe (Dulce de Leche Flan) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. 123 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Dulce De Leche Flan, שוקולד-dulce De Leche Flan, ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In קערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי.
מערבבים את הביצים, חלמונים ביצה 1 ½ כף סוכר במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את ארקיפה או dulce de leche, שמנת כבדה, חלב מלא ותמצית וניל ומערבבים במשך 1 דקה יותר.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לדרוס את הצדדים.