קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פלאן דה קרמלו (פלאן קרמל)

פלאן דה קרמלו (פלאן קרמל)
המתכון פלאן דה Caramelo (פלאן קרמל) מוכן בתוך כ 4 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, מים, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: Leche פלאן (פלאן קרמל), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים מגבת מטבח נקייה במחבת צלייה. הגדר 9 אינץ ' תבנית אפייה עגולה על גבי מגבת. הגדר קומקום תה או סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, לשלב סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד תחתית בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מומס. לצנן מברשת מאפה נקייה ולצחצח את כל גבישי סוכר מן הצדדים של המחבת. מרתיחים, מתערבלים במחבת מדי פעם, עד הסוכר הופך ענבר עמוק, 10 עד 12 דקות. מיד לשפוך את הקרמל לתוך תבנית אפייה מערבולת מעיל לתחתית. אפשר לו להגדיר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מניחים את החלב המרוכז הממותק, חלב, ביצים, וניל ומלח בבלנדר תערובת עד משולב היטב, על 1 דקה. (לחלופין, אתה יכול לטאטא את החומרים יחד ביד בקערה גדולה).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את תערובת פלאן על הקרמל סט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
פתחו את דלת התנור והניחו את מחבת הקלייה ואת הלחמנייה בתנור. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך מחבת צלייה צריך להגיע באמצע הדרך את הצדדים של מחבת פלאן.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
אופים עד פלאן מוגדר, אבל עדיין קצת מתנדנד, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר מחבת עוגה מחבת צלייה וקריר על מתלה, כ -15 דקות. צ ' יל לחלוטין במקרר, 2 עד 3 שעות. הפעל סכין לאורך הקצוות flan ולהתהפך על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
לשרת.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה-CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
יין עשוי מענבים מהכרמים שלנו בוויללבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. האף עם הערות רבות של פירות שחורים מתרכך על ידי ניחוחות פרחוניים כי הם נקטעו על ידי מגע של מינרלים מהקרקע, אשר intermingled עם וניל מגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק ארוך ומתמשך לאחר הטעם. עשה עם 100% Tempranillo.התאמה מושלמת עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורה של צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.