פלאן דלעת דל שומן
דל שומן דלעת פלאן נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אירופאי. מתכון זה מכלמתכונים יש 137 אוהדים. אם יש לכם מחית דלעת, ביצים, פלפל אנגלי טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 5 שעות ו -40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. נסו כדורי אנרגיה קינמון דלי שומן, בייגל דל פחמימות-בצק ראש שומן מקמח קוקוס, ו פלאן דלעת עם פרלין זרעי דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מכניסים שמונה (5 1/2 אונקיה) רמקינס לתבנית אפייה גדולה.
מערבבים יחד 1 1/4 כוסות סוכר ומים בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עד ענבר כהה, כ -10 דקות.
מחלקים במהירות את הקרמל בין הרמקינים; מניחים בצד.
מקציפים ביצים, קינמון, מלח, ציפורן, ג ' ינג ' ר, פלפל אנגלי, מייס ו -1 / 3 כוס סוכר יחד בקערה גדולה. מערבבים פנימה מחית דלעת לתערובת אחידה.
מחממים חלב בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מתחיל לבעבע בעדינות ולאדות.
מניחים זרעי שעועית וניל ותרמיל בחלב. אפשר להשרות במשך 10 דקות. מסננים לאט את תערובת החלב החם לתערובת הביצים ומקציפים ליצירת רפרפת דקה.
מחלקים את הרפרפת באופן שווה בין הרמקינים ומשאירים כ-1/4 אינץ ' בחלק העליון של כל אחד מהם.
ממלאים תבנית אפייה במים חמים כדי להגיע באמצע הדרך לדפנות הרמקינס. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום כבד.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפלאן פשוט מתייצב, 45 עד 50 דקות.
הסר רמקינס ממים חמים כדי להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים עד שהם קרים, לפחות ארבע שעות.
העבירו סכין סביב הקצה הפנימי של כל רמקין והניחו צלחת הפוכה מעל. הפוך ושחרר את הפלאן.